Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Teşkilatları aday tespiti için sabah saat 10.00’da Alaborina Restoranda düzenlenen temayül yoklaması başladı.

 

AK Parti Genel Merkezi tarafından temayül yoklaması için görevlendirilen Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü amaçlarının en iyi adayları tespit ederek yerel seçime girmek olduğunu söyledi.

Seçim hazırlıklarıyla ilgi de bilgiler veren Köylü, ‘’Türkiye partimizin 10 yıllık iktidarında önemli aşama kat etti. AK Parti’nin ülke genelindeki başarılı hizmetlerine yerel yönetimler de ayak uydurmalı. İşte bunu sağlamak için mahalli idarelerde görev alması istenilen adayların tespitinde çok titiz davranıyoruz. Bugün ve yarın 51 şehrimizde temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklaması adayların tespitinde kullanılan kriterlerden biri. Genel merkezimiz bu kriterin dışında şehirlerde görevlendirdiği arkadaşlarla araştırmalar yaptırıyor. İnşallah en iyi adayları seçmeye çalışacağız’’ dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’da adaylara başarılar dileyerek,  ‘İl ve ilçe teşkilatı olarak yerel seçimlere uzun zamandır hazırlanıyoruz. Temennimiz bu çalışmalar neticesinde il ve ilçe teşkilatımızı temsil edecek en doğru isimleri belirleyeceğiz. Zonguldakımıza da başarılı hizmetleri yapacak adaylarımızı tespit edeceğiz’’ şeklinde konuştu. Yoklama saat 15.00’e dek sürecek.