MHP İl, Merkez İlçe başkan ve yöneticileri beraberlerinde partilerinin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay ile birlikte dün Hakın Sesi’ni ziyaret etti… Mart 2014’de Zonguldak’ta yapılacak yerel seçimlerin CHP ile MHP arasında geçeceğini iddia eden MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “AKP Zonguldak Belediye Başkanlığı yarışında olmayacak. Artık Zonguldak halkının AKP’ye güveni kalmadı. AKP’den istifa edip MHP’ye gelen çok sayıda insan var. Çünkü AKP Zonguldak teşkilatı 11 yıldır sadece kendi cebine çalışıyor. Benim bildiğim Zonguldak bunlara oy vermez” dedi.

“BAHÇELİ’NİN DUASINI ALDIK”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin duasını alarak Gürkan Gülay’la yola çıktıklarını ifade eden Hamdi Ayan, “Genel Başkanımız 2 Kasım’da Kayseri’de yapılacak tanıtım töreninde Gürkan Gülay’ı resmen açıklayacak. Gürkan Gülay, parti büyüklerinin yanı sıra halkımızın teveccühünü de arkasına almıştır. Biz bu seçimi aldık, eğer kaybedersek bu bizim eksiğimiz. Genel Başkanımız ‘Belediyeyi alın da gelin’ dedi. Biz de çalışıp alacağız” dedi.

GÜLAY: “MHP UMUT OLDU”

MHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Gülay ise, başka siyasi partiye mensup vatandaşların da MHP’ye teveccüh gösterdiğini ifade ederek şöyle konuştu: “ Bir buçuk aydır çalışıyoruz. Sayın İl Başkanımın söylediği gibi teşkilatlardaki birlik beraberlik en üst noktada. Zonguldak’ta MHP bu belediyeyi alacak. Her geçen gün umudumuz artıyor. Halk belediyeyi bize şikayet ediyor. Bu da gösteriyor ki, MHP umut haline gelmiştir. 2 Nisan’da seçildiğimizde makamında oturan değil, çalışan, halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağım. Bu işin iktidarı muhalefeti olmadığını son olarak barajın elektrik kesintisinde gördük.”