Kendisine ait “poyrazhaber.com” adlı internet sitesinde yer alan habere göre İbrahim Poyraz, “”Hırsızların aday olduğu yerde ben de adayım. Hiçbir milletvekilinden destek istemiyorum. Hiçbir delege ve partiliye de beni destekle demem.””diyerek adaylığını açıkladı.

Kendisine ait “poyrazhaber.com” adlı internet sitesinde yer alan habere göre İbrahim Poyraz, “Hırsızların aday olduğu yerde ben de adayım. Hiçbir milletvekilinden destek istemiyorum. Hiçbir delege ve partiliye de beni destekle demem.” diyerek adaylığını açıkladı.  Poyraz, sitesinde yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:  Zonguldak ve Kozlu’da Ak Parti teşkilatlarımızda il, ilçe ve belde seçimleri hareketlendi. Partimizin bazı kravatlı eşkıyaları, şimdi il  ilçe ve belde yönetimlerine soyunarak biri birileri  ile paslaşmaya başladı. Bunlara bir gazeteci ve partinin kayıtlı üyesi olarak kendilerine tavsiyem, önce aynaya baksınlar. ‘Biz bu partiye  ve partinin teşkilatlarına yakışıyor muyuz?’ diye kendilerine sorsunlar. Sonra geriye dönüp arkalarına baksınlar. Yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı devlete, millete ve partimize vermiş oldukları zararların hesaplarını gerek adliyede gerekse kongrelerde yalan söylemeden versinler.”

KRAVATLI EŞKIYALARIN HER YERDE KARŞISINDAYIM

Poyraz açıklamasını, “Yapmış oldukları pislikleri, yakınlarına, çevrelerine ve kendilerine sağlamış oldukları çıkarları açıklasınlar. Açıklamaları  yetmez  kısa zamanda birinci dereceden tutun da üçüncü dereceye kadar olan akraba ve yakınlarının  ve kendilerinin en kısa zamanda edindikleri mal mülk ve paralarını açıklasınlar.  Kozlu’yu  yediler, bitirdiler. Kozlu Türkiye’de kara para aklama yeri oldu. Bunu yine tekrar ediyorum: Bu kravatlı eşkıyaların olduğu her yerde, karşılarına adayım. Bu insanların aday olduğu yer de ben de varım. Hiçbir milletvekili desteği istemiyorum. Gerek delegelere gerekse üyelerimize kesinlikle bana oy verin  demem. Oy veren kendine verecektir. Bu partinin temizlenmesi gereklidir. Gururunu ve şahsiyetini  ön planda tutan namuslu, dürüst insanların sahneye çıkmasını bekliyoruz. Bundan dolayı da bütün partimizin neferlerine sesleniyorum. Hırsız ve yolsuz insanları bu kravatlı eşkıyaları partimizden tasfiye edelim. Hem ülkemiz, hem partimiz için hem de gelecek nesillerimizin, geleceği için yapılacak olan kongrelerimizin ülkemize hayırlı olması temennisi ile saygılarımı sunarım.” diyerek bitirdi. Poyraz’ın bu açıklamaların ağır şekilde suçladığı Ali Bektaş ve Hamdi Uçar’ın ne yanıt vereceği kamuoyunca merak ediliyor. (Mete Arif Tokmak)