Zonguldak Bakacakkadı beldesi Belediye Başkanı Muhammet Albuz ve MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.
Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkanlar belediye çalışmaları konusunda istişareler ve görüş alışverişlerinde bulundular. Halka hizmet götürmede en önemli faktörün kalıcı hizmetler olduğunu belirten Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, halka en iyi şekilde hizmet vermek için şartlar ne olursa olsun tüm imkanları seferber ederek ne lazımsa yaptıklarını ifade etti.
MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ise siyasetin halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bir araç olduğunu belirterek “ Milliyetçi Hareket Partisi bu aracı çalışkan, sürekli projeler üreten ve hep halkın içinde olan Belediye Başkanları ile en verimli şekilde değerlendirmiştir” dedi.
Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, makamların geçici, hizmetlerin baki olduğunun altını çizerek halka uzun ömürlü ve kalıcı hizmetler vermenin önemine vurgu yaptı.(İHA)