MHP  İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan katıldı.

MHP’den yapılan açıklamaya göre toplantıda konuşan İl Başkanı Ayan, ”25 Mayıs’ta yapmış olduğumuz istişareler toplantısında 5 ilçe başkanımızda değişiklik, 2 ilçe teşkilatımızda yönetim takviyesine gidilmiştir. Çaycuma ilçe teşkilatımızda oluşturulacak 40 kişilik yönetimin MHP’yi Çaycuma’da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Türkiye’nin bütün temelleri ile oynanmış, etnik yapıları bozulmuş, tabelalarda TC ibareleri kaldırılmış ve andımızın okunmadığı bir süreç yaşarken, cumhurbaşkanlığı seçimine giriyoruz. Cumhurbaşkanlığında Zonguldak genelinde yüzde 60 oy alma hedefi belirledik. Bu anlamda ciddi manada görevler düşmekte. Pazartesi MHP İl Başkanlığı olarak seçim kampanyamızı başlatıyoruz. Cumhurbaşkanlığının ardından 25.inci dönem milletvekilliği seçimlerine gireceğiz. Siz yönetici arkadaşlarımıza iki büyük seçim beklemektedir. Parti olarak genel seçimlerde iki milletvekili çıkarmak zorundayız. Teşkilat olarak her türlü sıkıntı ve tasada yanınızdayız.” diye konuştu.

MHP Çaycuma ilçe Başkanlığına atanan Mustafa Kaplan, duygularını şu sözlerle ifade etti:

Bana verdiğiniz göreve dayanarak, önümüzdeki seçimler için birbirinden değerli arkadaşlarımızla görüşmeler yaptık. Genel merkezimizin ve ülkemizin hassasiyeti olan konularda sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirecek isimlerle yola çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah muvaffak oluruz, Allah bizi utandırmasın” dedi.”

40 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Kaplan, Hakan Koşucu, Sadık Alpay, Ferhat Gören, Hamit Bozoğlu, Nihat Yıldız, Şafak Yallı, Mehmet Acar, Süleyman Acar, Sabahattin Durmuşoğlu, Mevlüt Karakök, Üzeyir Karagöl, Osman Yılmaz, Dursun Ali Aşık, Hüseyin Demir, Gökhan karakayış, Veli koçoğlu, Cemil Kara, Erol Akyol, Murat Kalkan, Erol Göktaş, Nazım Aksakal, Tekin Üstünkol, Murat Akyüz, Engin Kaya, Ali Osman Yıldız, Orhan Kuruyamaç, Murat Çoşkun, Samet Aldemir, Emre Yaşar, Şevket Meşe, Yusuf Kılıç, Emrullah Sağlam, Rıza Akçay, Ramazan Deriözü, İsa Aktaş, Erhan Kocaağa, Recep Alagöz, Tayfun Çayır, Serkan Ayyıldız.