Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Devrek Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bahçesinde organize edilen piknikte kurumda kalan yaşlılar, personel ile MHP Zonguldak, Devrek teşkilat yetkilileri de hazır bulundu.

 Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Devrek MHP İlçe Başkanı Ayhan Danacı, “Huzurevi adında da anlaşılacağı gibi evladı, akrabası olup ta yalnız bırakılan ve kimsesi olmayan yaşlılarımızın huzurlu yaşaması için yapılan Sosyal bir kurumda bu organizasyonu düzenlemekten dolayı teşkilat olarak çok mutluyuz. Huzurevi maddi manevi çok büyük boyutlara sahip bir kurumdur. Sıcak bir yatak, sıcak bir yemek ve en güzeli ise burada kalan yaşlılarımızın bakımı. Bazen bu insanları altından bir saraya yerleştirseniz kanımca bu kadar kıymeti olmayacaktır. Bu insanlara tatlı dil güler yüz azıcıkta gülümseme yeter de artar bile. Aslında sadece bir gün yetmiyor burada kalan anneleri, babaları ziyaret etmek ama ne yazık ki hayat şartları bunu götürüyor. Bizlerde MHP Zonguldak ve Devrek Teşkilatı olarak bu günümüzü Devrek Huzurevinde kalan vatandaşlarımıza ayırarak onların yalnız olmadığını hissettirmek istedik. Bizlere bu etkinlikte yardımlarını esirgemeyen yönetim ve personele teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Düzenlenen programa; MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, MHP Devrek İlçe Başkanı Ayhan Danacı, İl Kadın Kolları Başkanı Mevlide Yalçıner, Devrek MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydan Özbay Ak Zonguldak ve Devrek MHP yönetim kurulu üyeleri ile kurumda kalan yaşlılar ve personel katıldı.(İHA)