AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, beraberinde partili yöneticiler ile birlikte seçim değerlendirmesinde bulundu. 
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından basın toplantısı düzenledi.
Zonguldak’ın kaybettiğini söyleyen AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, CHP’ye oy verenlerin de pişman olacağını öne sürerek şöyle dedi:

“İNSANIMIZ GELECEĞİNE DEĞİL İDEOLOJİSİNE OY VERDİ”


“Yüzde 1 gibi bir farkla seçimi kaybettiğimiz gözüküyor. Memlekete hayırlı olmasını diliyorum. Zaten şu anda inanın CHP’ye oy veren vatandaşlar bile çok pişman olacaklarını kendileri de biliyorlar. Yapacak bir şey yok AK Parti değil Zonguldak şehri kaybetmiştir. Gene de demokrasi gereği kazanan başkana biz hayırlı olsun diyoruz. Allah inşallah utandırmaz ve mücadele edip Zonguldak için hayırlı işler yaparlar. Biz bu şehrin kaderini değiştireceğimize inanıyorduk fakat bizim insanlarımız demek ki çoluk çocuğunun geleceğinden çok ideolojilerini seviyorlarmış. İdeolojilerini seven insanların da hiçbir zaman gelişecek bir şehirde yaşayacak hakları olmadığını görüyoruz. Bugüne kadar bu seçimlerde çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

“ALLAH BU KENTTE YAŞAYANLARA SABIR VERSİN”

Yüce yaradan size hiçbir zaman sıkıntı ve dert göstermesin. Hakkınızı helal edin. Bundan sonra Zonguldak ve Zonguldak halkı için mücadelemiz devam edecektir. Fakat insanın üzüldüğü taraf insanlarımızın kendi şehrine sahip çıkmamasıdır. Bunun tek örneği de büyük ihtimalle Zonguldak’tadır. Allah Zonguldak’ta yaşayan insanlara bu belediye yönetimiyle sabır versin. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

ULUPINAR; “ZONGULDAK KENTİ DEVREK’İN KÖYÜNDEN 40 YIL GERİ”


AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise sonuçların milletin takdiri olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımız böyle olmasını istemişler. Sonuçların Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ben öncelikle Ali Bektaş başkanıma ve tüm teşkilat üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Ben belediye başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak Zonguldak’ın Türkiye’de ve Dünya’da eşi benzeri olmadığına inanıyorum. Ben 12 yıldır aktif siyasette olan ve Zonguldak’ın birçok köyüne gitmiş bir kardeşiniz olarak Zonguldak şehir merkezinin bizim Devrek’in Çağlar köyünden 40 yıl geride olduğunu düşünüyorum. Bu Zonguldak’ta köprüden çıkıştaki son noktaydı. Maalesef böyle oldu. Sonuç böyle olmamalıydı. Çünkü Zonguldak’ta birçok hizmet yapılamıyorsa suçlusu CHP’li belediyedir. Zonguldak bugün kamu yatırımlarını büyük oranda gecikmeli alıyorsa sebebi belediyedir” dedi.
Ardından Başkan adayı Bektaş ve beraberindekiler teşkilat üyelerine seçim çalışmalarındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.(İHA)