AKP’nin Zonguldak Belediyesi Başkan Adayı’nın Ali Bektaş olması kesinleşti. Cuma günü Ankara’da olması istenen Bektaş, partisinin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklanacak.  Hakkında pek çok iddia ve soruşturma kararı bulunan Ali Bektaş’ın aday olarak belirlenmesinde İl Başkanı Hamdi Uçar’ın çabaları kadar, yapılan temayül yoklamasında ve anketlerde birinci çıkmasının da etkili olduğu söyleniyor.

15 YILDA 5 PARTİ!!!

AKP’den Zonguldak Belediye Başkan Adayı olan Ali Bektaş, son derece zikzaklı bir siyasal grafik çizdi. Kozlu Belediye Başkanı olarak CHP’de başladığı siyasal hayatını Ecevit’in DSP’sinden sonra, İsmail Cem’in YTP’si, Sarıgül’ün TDH’sinde sürdürdü. Ardından, “Oy veren yüzde 34’lük kesimin yüzde 33.9’u cahil kesimdendir” dediği AKP’ye üye oldu ve bu kez içinden geldiği siyasal hareketler için ağza alınmayacak sözler sarf ederek, siyaset arenasının ne kadar hırslı bir figürü olduğunu ortaya koydu.

VAATLERİ HAYAL OLDU!

Ali Bektaş, şimdi bu kez “Oy veren cahildir” dediği partinin adayı olarak Zonguldaklılardan oy isteyecek. Arkasında pek çok iddia bırakarak ayrıldığı Kozlu’da sahil düzenlemesi dışında seçim bildirgesindeki ciddi hiçbir vaadini hayata geçiremeyen Bektaş’ın Zonguldaklılara hangi vaatlerde bulunacağı, ülkenin en borçlu belediyelerinden biri olan Zonguldak Belediyesi için verdiği vaatleri nasıl hayata geçireceğini ise zaman gösterecek.