CHP Çaydeğirmeni beldesinde belediye başkanlığını kazanabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Çaydeğirmeni ilçe teşkilatına Yılmaz Kalıncı’yı atayan CHP geçen haftada beldede bir istişare toplantısı yaparak seçim startını vermişti.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaydeğirmeni Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk;  CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat,CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Yılmaz Kalıncı  eski belde teşkilat Başkanı Aydoğan Yılmaz, bir önceki belediye başkanı Enver Uslubaş ve parti yöneticileri ile birlikte Çaydeğirmeni esnafını ziyaret etti.

Çaydeğirmeni Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Köktürk burada yoğun ilgiyle karşılandı.

Çaydeğirmeni Beldesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Köktürk, ulusal basının Cumhuriyet Halk Partisi’nin haberlerine ve konuşmalarına pek yer vermediğini belirterek, milletvekillerinin sanki hiçbir şey yapmıyormuş gibi görüldüğünü söyledi.

Türkiye’de basının sansürlendiğini ifade eden Köktürk, aydınlarımızın çoğunun öldürüldüğünü söyleyerek, Bazı aydınlarımızın suçsuz yere Silivri’de olduğunu belirtti.  Köktürk Mehmet Haberal ile yaptığı görüşmeler hakkında da bilgiler verdi.

Daha sonra pazar esnafını ziyaret eden Köktürk, esnaflarla bir araya gelerek esnafların sorunlarını dinledi.

Çaydeğirmeni esnafına gerçekleştirdikleri ziyaretleri hakkında bilgi veren CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk; “İl Başkanımız, ilçe başkanımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Çaydeğirmeni Beldemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik.  Bugün Çaydeğirmeni Beldesi’nin pazarı. Türkiye’nin nabzı Ankara’dan değil de buradan belli oluyor. Çünkü Ankara’da yapılanlar mı doğru yoksa halkın gündemindekiler mi doğru hem onu saptamak hem de arkadaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla bugün bu çalışmayı gerçekleştirdik. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumdan da büyük üzüntü duyuyorum. Ankara’da Sayın Başbakan halkın zenginleştiğini, milli gelirin arttığını, kişilerin gelirlerinin on bin dolarların üzerine çıktığını sürekli tekrar ediyor. Bugün pazarı dolaşırken gördük ki insanların elinde maalesef on bin dolar yok, bin dolar bile yok. Esnaf ayakta zor duruyor. Gerçekten pazarda hiç işi yapamayan eli boş dönen pazarcı esnafımız var. Bugün esnaflarımızın sorunlarını paylaştık. Gerçek durumu yerinde tespit ettik. İnşallah buradan aldığımız bilgileri de Ankara’da paylaşacağız. Ayrıca Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Şu anki durumda maalesef bayramlarımız kaldırılıyor. Her şeye rağmen ayaktayız. Her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin devrimlerine bağlı kalacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi.