CHP Çaydeğirmeni Beldesinde istişare toplantısı yaptı.  Yaklaşan yerel seçimler öncesi özel taktikle Çaydeğirmeni Belediyesini yeniden kazanmak için beldede çalışmalara hız veren CHP İl başkanı Halil Furat beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ve Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı ve yöneticileriyle Çaydeğirmenin de bir toplantı yaptı.

 CHP Çaydeğirmeni belde teşkilat binasında yapılan istişare toplantısında  İl başkanı Halil Furat önümüzdeki yerel seçimlerde Çaydeğirmeni belediyesini yeniden kazanabilmek için teşkilatın görüşlerini alıp önerilerini dinledi.

 İstişare toplantısına İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, İl Başkanı Halil Furat ve belde başkanı  Yılmaz Kalıncı’nın kısa birer konuşması ile başlanıldı.

AYDINLI; SEÇİM SÜRECİ BİZİM İÇİN BAŞLAMIŞTIR

 CHP Devrek İlçe Başkanı Şeref Aydınlı; “ Geçen hafta Devrek’te başlattığımız süreci bugün Devrek’in tek beldesi kalan ve bizim için çok önemli olan  Çaydeğirmeni beldesinde sürdürüyoruz.  Bugün burada Çaydeğirmeni belde yönetimimizle önümüzdeki seçim sürecinde nasıl bir taktik izleyeceğimizi üyelerimizin görüşünü alarak il başkanımız ve il yöneticilerimizle beraber bir değerlendirmede bulunacağız.   Seçim süreci bizim için başlamıştır.  Hem ilçemiz Devrek’te hemde Çaydeğirmeni beldemizde yoğun bir şekilde çalışmalara başlayacağız.  Bugün bu toplantının çok olumlu geçeceğini düşünüyorum ve öylede olacak Çaydeğirmeni beldemiz için şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 FURAT; ÇAYDEĞİRMENİNİ KAZANMAK ZORUNDAYIZ

 Çaydeğirmeni beldesinde seçimi alacak olduklarını ifade eden İl başkanı Halil Furat ise şöyle konuştu; “ Seçime yönelik çalışmalarımızı geçen hafta Devrek’te başlatmıştık. Bundan sonra beldelerde danışma kurulu toplantıları yapacağız. Toplantıların amacı partililerimizin kendi beldeleriyle ilgili düşüncelerini almak onlarla ilgili yorumlar getirmek ve yöntemler belirlemektir. Bu hususta da bizim için Çaydeğirmeni çok önemlidir.  Çaydeğirmeni seçimi almak zorunda olduğumuz beldelerimizden bir tanesidir.  Örgütümüz diri ve örgütümüz bugün yağışlı bir havaya rağmen buraya büyük bir ilgi gösterdi.   Çaydeğirmeni Devrek için çok önemli belde çünkü üç tane beldesi vardı iki tanesi nüfusa takılarak  kapandı sadece Çaydeğirmeni beldesi kaldı.  Onun çaydeğirmeni her parti için önemli bizim için çok çok daha önemli.  Burada geçmişte iddalı seçimler yaşadık ve bir çok kerede belediye başkalığını kazandık.  Bu önümüzdeki seçimlerde de yeniden en iddalı parti konumuna gelerek seçimleri kazanma arzu ve azmi içindeyiz.  Buradaki arkadaşlara da çok büyük görevler düşmektedir.  Bu görevleri yerine en iyi şekilde getireceklerine inancımız tamdır.  Bizde il ve ilçe yönetimi olarak onlara maddi ve manevi her türlü desteği vereceğiz.  Bizi arkalarında bir güç olarak bilsinler, ona göre çalışsınlar bizde önümüzdeki süreçte Çaydeğirmeni beldesindeki belediyeyi kazanıp yeni umutlara ve diğer beldelere örnek olacak  bir çalışma sürdüreceğiz.”

KALINCI;  ÇAYDEĞİRMENİ BOŞ DÜKKANLARLA DOLU

Çaydeğirmeninde açık ve net bir seçim çalışması yapacak olduklarını vurgulayan belde teşkilat Başklanı Yılmaz  Kalıncı ise; “ İl başkanımıza ve ilçe başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.  Çauydeğirmeninde açık ve net olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Çaydeğirmeninde bundan sonra yükü sırtımıza yüklenmiş bulunuyoruz.  Bundan sonra beldemiz için ne ve neler yapabiliriz bunun çalışmasını yapacağız.  Çaydeğirmeni ilerliyor deniliyor ama çoğu dükkanlarımız boş, eskiden boş dükkan bulamıyorduk şimdi boş dükkanın haddi hesabı yok.  Bunun içinde Çaydeğirmeni için ne yapabiliriz kendimizi değilde Çaydeğirmenini düşünmek amacıyla yola çıkmış bulunuyoruz.  İnşallah Cenabı Allah bizi utandırmaz” diye konuştu.

 İstişare toplantısında;  Çaydeğirmeni teşkilat yöneticileri, üyeleri ve partililer beldede seçimi almak için ne yapılması gerektiği konusundaki görüş ve önerilerini il ve ilçe başkanı ile  paylaştılar