CHP İl Başkanı Halil Furat ve Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, Çaycuma’nın Perşembe ve Nebioğlu beldelerinde partililerle bir araya geldi.

 

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ile birlikte, yaklaşan yerel seçimler öncesinde partisinin Perşembe ve nebioğlu örgütlerini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Başoğlu, “İl Başkanımız Nebioğlu’na daha önceden de gelmemişti. Uzun zamandır sizlerle sohbet ederek fikir tartışması yapmak istedik. Önümüzdeki yerel seçimlerde neler yapabiliriz diye siz Nebioğlu beldesindeki seçmenlerimizin ve belde teşkilatının fikirlerini almaya geldik. Beldede parti örgütümüz güçlü olduğu sürece seçimleri de alacağımıza inanıyorum.” Nebioğlu Beldesi’nde yerel seçimi alacak güçte olduklarını ifade eden İl Başkanı Halil Furat,“Seçime yönelik çalışmalarımızı geçen hafta Devrek’te başlatmıştık. Bundan sonra beldelerde danışma kurulu toplantıları yapacağız. Toplantıların amacı partililerimizin kendi beldeleriyle ilgili düşüncelerini almak, onlarla ilgili yorumlar getirmek ve yöntemler belirlemektir. Ülkemizin gidişatı içler açısıdır. Doğuda PKK devleti kuruluyor, Cumhuriyetimizin temel taşlarıyla oynanıyor, kar eden kurumlar satılıyor” dedi.

CHP İl Başkanı Halil Furat ve Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, Nebioğlu beldesinde düzenlenen toplantının ardından Perşembe Beldesi Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını gezerek, esnaflarla sohbet etti. Perşembe Beldesinde de partililerle toplantı gerçekleştiren Furat ve Başoğlu, yerel seçimlere hazırlıklı olduklarını ifade ettiler.