Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker Partisinin İl Başkanlığı Kongresine katılmak üzere Zonguldak’a geldi.  Kongrede konuşan DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Partimiz ve Bülent Ecevit, yok edilmeye çalışılıyor" dedi.

Türkiye'deki terör sorununun muhatabının devlet olduğunu anlatan Masum Türker, terörün önce kendi ırkından insanları susturmak için öldürdüğünü anlattı.

“HANGİ DEVLET OLURSA OLSUN, EN BÜYÜK DİKTATÖR BİLE YÖNETECEĞİ ÜLKEDE KİMYASAL SİLAH KULLANMAZ”

Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı iddialarına da değinen Türker; "Birleşmiş Milletler (BM) de 'kimyasal silahı muhalifler kullandı' diyor. Ben de açıklama yaparak uyardım. Tony Blair de İngilizleri Irak'a gitmek için 'kimyasal silah var' diye kandırdı. Oraya gittiler ve şimdi diyorlar ki 'kimyasal silah yokmuş'. Devlet adamı olan kişi şunu bilir. Hangi devlet olursa olsun, en büyük diktatör bile yöneteceği ülkede kimyasal silah kullanmaz. O ülkeye hakim olduğun zaman kimyasal silahın yol açtığı hastalıklar, sorun haline gelir, ülkeyi yönetemezsiniz."

“PARTİMİZ VE BÜLENT ECEVİT, YOK EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR”

"Anketlerde alternatif olarak partimiz birinci sırada yer alıyor. 'Partimizin adı değişti' diyorlar, hayır değişmedi. O zaman bu parti doğruları söyleyen partidir. Şimdi yeni bir yaklaşıma ihtiyacımız var. Bu partililerin manevi babasının tek bir rütbesi vardır, dürüst insan Bülent Ecevit. Rahmetli Ecevit'i görmek, dokunmak ve dediklerini yapan olmak lazım." Barış DOĞAN