MHP Merkez İlçe Başkanı Gürkan Gülay, “Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi’ni alarak vatandaşları hak ettiği yere taşıyacağız. Bu proje için ‘Benim de bir fikrim var’ adlı standımızda Gürkan Gülay olarak fikrimi söylüyorum; Bartın ve Karabük’le birleşmeden Zonguldak’ı büyükşehir yapacağız diye söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

GÜLAY; “VATANDAŞA KALİTELİ HİZMET SUNMAK İSTİYORUZ”

MHP Merkez İlçe Başkanı Gülay, MHP olarak Zonguldak’ta ki bütün belediyelere talip olduklarını yineleyerek “Bu doğrultuda projelerle halkımızın önüne çıkmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün halkımız Zonguldak’ta ne görmek istiyor, bizim projelerimiz dışında Zonguldaklı ne ister, onların fikirlerini almak, fikirleri doğrultusunda da biz de projelerimizi geliştirmek ve o doğrultuda yeni projeler oluşturmak istiyoruz. Hizmet kalitesini artırıp referanslarımız olan Karabük, Bartın, Kastamonu Belediyeleri gibi artık Zonguldak Belediyesi’nin de diğer belde belediyelerinin de vatandaşa kaliteli hizmet sunmasını istiyoruz. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi’ni alarak vatandaşları hak ettiği yere taşıyacağız. Bu proje için ‘Benim de bir fikrim var’ adlı standımızda Gürkan Gülay olarak fikrimi söylüyorum; Bartın ve Karabük’le birleşmeden Zonguldak’ı büyükşehir yapacağız diye söz veriyoruz. Zonguldak Belediyesi’ni aldığımızda Zonguldak’ı büyükşehir belediyesi olarak yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

AYAN; “ZONGULDAKLILARA FİKRİNİ SORMAK GÜZEL BİR FİKİR”

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ise “Merkez ilçe teşkilatımıza söz veriyorum. Zonguldaklılara fikrini sormak güzel bir fikirdir. Fikri olmayanın zikri de olmaz. Dolayısıyla fikirler alınmadan sorunlar da çözülmez. Oluşacak olan bu fikir parti teşkilatlarımızla Zonguldak halkımızın istediği yönde bir araştırma gibi olacak” dedi.

(Öznur GÜNEŞ)