Kayseri’de düzenlenen program hakkında değerlendirmede bulunan MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, şöyle dedi:

“Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak genel başkanımızın da katıldığı aday tanıtım toplantısına katıldık. Bizimde adımız orada açıklanmıştır. Kamuoyu orada bir kez daha görmüştür ki sıra artık MHP’ye gelmiştir. Bu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zonguldak’ı MHP’li kadroların yönetme zamanı gelmiştir. Yerel yönetimlerde yönettiği şehirlerde ki başarısı ortadır. Bu başarılıları Zonguldak’ta da yaşatacağız. İnşallah 2 Nisan’da belediye başkanlığı koltuğunu devralarak Zonguldak’ı ayağa kaldıracağız. Artık atıl ve dışarıdan hizmet alan değil üreten ve kendi imkanları ile ayağa kalkan bir Zonguldak olacak. Ben kendilerinden, halkımızdan bize bir kere şans vermelerini istiyorum. Bölgede göstermiş olduğumuz başarılı belediyeciliği Zonguldak’ta göstermek istiyoruz. Gördüğümüz ilgi ve teveccühte de bunu başaracağımızı inanıyorum. Gösterilen ilgi seçimi kazanacağımızı ortaya koymaktadır.
Kayseri’de çok güzel bir atmosfer vardı. Orada ki atmosfer bizi daha çok çalışmaya şevk ediyor. Orada coşku ortaya koydu ki artık MHP’nin bu ülkeyi yönetme zamanı gelmiştir.
Ben sözlerimin sonunda Zonguldak halkının bize bir kez şans vermesini istiyorum.”(İHA)