Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) İl Başkanı Hamdi Uçar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Fatih Akça’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Sağlık alanında bir takım değişimler Kamu Birliği Hastaneleri’nin kurulmasıyla Gökçebey’de görev yapan başarılı hocamız Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne göreve başladı. Buradaki görevinde başarı temennilerimizi iletiyoruz. Sağlık sektöründeki yeni yapılanmayla birlikte daha sağlıklı hizmet edebilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda başhekimlerimizi ve yöneticilerimiz çaba gösteriyorlar. Kendilerine teşekkür diyoruz. Bütün teşkilatımız adına başarılarının devamını diliyoruz.

Başhekim Akça ise ziyaret için teşekkür ederek “Sağlık alanında bildiğimiz gibi Kamu Hastaneler Birliği’nin kurulmasıyla burada başhekim görevine getirildim. Bu memleketin bir evladı olarak halkımıza ve bize başvuran hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti verme adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Tek derdimiz bize başvuran hastaların hak ettiği şekilde sağlık hizmeti almasıdır” şeklinde konuştu.

UÇAR AKABİNDE AKABİNDE TRABZONLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Trabzon İli Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Hamdi Uçar ve beraberindekiler yerel seçimlerde kendilerinden destek vermelerini istedi.

Uçar konuşmasında, “Marifet iltifata tabidir. Yapılan hizmetler insanları motive ediyor. Bu şehirde yaşıyoruz. Herkes gelenek göreneklerini yaşatıyorlar. Siyasi irade olarak bizde yapılan etkinliklere katılıyoruz. Zonguldak mozaik bir şehir, bu şehirde yaşayanlar yerel ve genel hizmetleri almak istiyor. Hemşeri dernekleri sorunları dile getiriyor. Biz burada birbirimizi tanıyoruz. Bir araya gelip sorunları tartışıyoruz. Böyle ortamlarda bulunmaktan memnunuz. Şenliklere katılıyoruz. 30 Haziran’da yapılacak şenliklere Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız katılacak. Sosyal etkinliklerde kaynaşmayı ortaya koyuyoruz” dedi.

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak da AK Parti Teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz Zonguldak’ta yaşıyoruz. Ekmeğimizi burada kazanarak yiyoruz. Dernek olarak siyasi boyutlara girmiyoruz. Zonguldak platformu kuruldu, Mithatpaşa tüneli için imza toplama kampanyası yaptık. Biraz geç kalınmış olsa da başladı. Bunun memnuniyetini yaşıyoruz. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

(Öznur GÜNEŞ)