Kozlu Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve İş adamı İsmail Ömer Çamur, Kozlu Belediye Başkanlığı aday adaylığını dün AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı. Parti binası önünde toplanan yüzü aşkın kişi Çamur lehine gösteride bulundu. Çamur parti binasına gelirken yandaşlarınca konfetilerle karşılandı. Yoğun kalabalığın içinden AKP İlçe binasına giren Çamur burada yaptığı bir konuşma ile adaylığını açıkladı. Salonu dolduran insanlarla sürekli alkışlarla kesilen konuşmasından şunlar söyledi:

 

‘Sahte maske seçimden sonra düşer’

“Kimilerine göre siyaset bir hırs. Kimilerine göre ben olmazsam, kimse olmaz. Bu işi benden başka kimse yapamaz’ diyen siyasetçiler, bir de halkın sorunları ve problemleri için elinden geleni yapan ve halk için her şeyini feda eden siyasetçiler var. Bu siyasetçiler halkın menfaatlerini düşünerek hareket ederler. İşte ben halkın sorunlarını çözmek için sonuna kadar mücadele eden bir kardeşinizim.  Bütün siyasetçiler halkın sorunlarını çözmek için var olduğunu söylerler ama seçildiklerinde ise halkın içinde yoklar. Siyasetçilerin yüzünde seçim zamanı sahte bir maske vardır ve bu seçimden sonra düşer.

 

‘Kimileri menfaatleri için sahalarda’

Ben 4 buçuk yıl belediye meclis üyesiyim. Daima halkın yanında sorunlarını çözmek için oldum. Birileri menfaatleri için ve çıkarları için gelecekteki beklentileri için onlarla birlikte hareket ederler. Kozlu’yu huzura ve sorunlarını çözmek için değil, kendi çıkar ve menfaatleri için sahadalar. Kozlu’da büyük projenin devamını isteyenler için desteğinizin benden yana olmasını istiyorum.

‘Ben Ali Bektaş’ın öğrencisiyim’

Benim için caddede, sokakta çok acemi ve genç diyorlar. Ben 4 buçuk yıldır bir ustadan ders aldım. Öyle bir usta var ki Kozlu’da, ben o ustanın en büyük öğrencisiyim. Ahkâm kesmekle olmuyor. Ödevime iyi çalıştım. Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali Bektaş’tan bahsediyorum. Ben onun öğrencisiyim. Beni eleştirirken genç ve acemi demesinler. Ben ustayım, çok büyük bir ustayla çalıştım. Ben dişimle tırnağımla kazıyarak buralara geldim. Beni eleştirirken herkes dikkat etsin. Beni eleştirecek başka bir şey bulsunlar. 5 yıl üniversite okuyan insanlar bu ülkeyi yönetiyor. Biz de 4 bucuk yıldır ustamızdan ders aldık. Artık yönetebiliriz.

 

‘Ali Bektaş varsa Ömer Çamur yok’

Kozlu’nun Türkiye’de modern bir şehir olması için, bu güzel havanın bozulmaması için aday adayı oldum. Başımızda bulunan belediye başkanı ve ekibinin çalışmalarının devamı için onun adına bulunuyorum. Ben başkanım varsa onunla birlikte sonuna kadar devam ederim. Bazıları diyor ki, Ali Bektaş buradaysa Ömer Çamur da aday. Hayır, böyle bir şey yok. Ben onun çırağıyım. O uygun görürse usta olacağız.

‘Ak Parti’den aday adayıyım’

Aday olursak her zaman Kozlu halkının yanında olacağız. Biz bu güne kadar yüzümüze sahte maske takmadık. Dün neysek bugün de aynıyız. Belki daha kötüye gittik ama belediyedeki yetkimizi kendi menfaatimiz için kullanmadık. Tüm bu duygu ve düşünceler için Kozlu Belediyesi Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğumu açıklıyorum. Bu memleketi uçurumun kenarından çekip kurtaran Ak Parti’nin yerel yöneticilik misyonunu tamamen uygulayacağıma hepinize söz veriyorum. Allah yardımcımız olsun. Yolumuz acık olsun”. Çamur daha sonra partililerin tebriklerini kabul etti.  (Nermin Akkaya)