MHP Alaplı ilçe Başkanlığına atanan Serhat Sözer beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Sözer, Oda Başkanı Muharrem Gelgeç ile bir süre sohbet etti. Karşılık görüş ve fikir alışverişinin bulunduğu ziyarette konuşan MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, yeni yönetim olarak ilçe menfaatleri noktasında üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirterek, MHP olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Alaplı’ya hizmet etmeye hazır olduklarını söyledi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç’de MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde yönetim kurulu üyeleri son olarak Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, yeni bir yönetim ile Alaplı siyasetine yeni bir soluk getirmek iddiasıyla yola çıktıklarını, siyasi yelpazenin neresinde olursa olsun ortak paydası Alaplı’ya hizmet ve halkının mutluluğu olan herkesle birlikte hareket etmeye hazır olduklarını söyledi.
Alaplı’ya sevdalı ve siyaseti sadece ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ çizgisinde yapacak dinamik ve çalışkan bir liste oluşturarak çalışmalara başladıklarını belirten Sözer, ilçenin bugüne kadar siyasi kutuplaşma ve şahsi menfaatler uğruna birçok hizmetten mahrum kaldığını belirterek.
İlçeyi ve insanlarını iyi tanıdıklarını, bölen değil birleştiren, ayıran değil kucaklayan bir anlayış ile Alaplı’nın tüm sorunlarını takip ederek, çözüm önerileri sunarak, yapıcı olacaklarının altını çizdi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’da oda olarak ilçenin geleceği açısında önem arz eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Oda olarak siyasilere eşit mesafe de olduklarını belirten Ocak, “ Yeni yönetiminize çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçe menfaatleri noktasında tüm siyasiler, kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmeye, bu konuda üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız” dedi.