Enerji Bir-Sen Genel Merkez Yönetimi TTK Genel Müdürlüğünde yapılacak olan Kurum İdari Kurulu toplantısı için Zonguldak’a geldi. Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. TTK Genel Müdürü Burhan İnan’ı makamında ziyaret etti.

 Ziyaretlerin ardından Kurum İdari toplantısı yapıldı. Kurum İdari Kurul Toplantısında Kurum personelini ilgilendiren birçok karar alındı.

Devamında Armutçuk Müessese Müdürlüğü Misafirhanesinde TTK Genel Müdür’ü Burhan İnan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kemalettin Ustaoğlu, TTK Genel Müdür yardımcısı Mustafa Şimşek, Personel Daire Başkanı Cengiz Kılıç, Enerji Bir-Sen Genel Merkez Yöneticileri ve Zonguldak Şube üyeleriyle diğer sendikaların da katıldığı programda Genel Başkan Hacı Bayram TOMBUL; Toplu Sözleşmede alınan kazanımları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Taşeronlaşmanın iş sağlığı ve Güvenliğini tehdit ettiğini söyledi. Koruma Güvenlik Görevlileri sorunlarına değinen TOMBUL " Elbetteki bu sorunların kesin çözümü Güvenlikçi kardeşlerimizin memuriyete geçirilmesidir. Diğer kurumlarda bulunan Koruma ve Güvenlik Personeli peyderpey memuriyete geçirilmektedir. Kurum nezdinde girişimlerde bulunulması önemlidir.Bu sorunun kökten çözümü için toplu sözleşme masasında gereken girişimlerde bulunmaktayız."Dedi. Sadece enerji hizmet kolunda 15 maddelik kazanımlarının olduğunu dile getiren Tombul, bu kazanımların üzerine konularak devam edeceğini söyledi. Tombul üyelerden gelen soruları ve talepleri cevaplandırdı. Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci de katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti