AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım ve Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ile birlikte İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş’i ziyaret etti.

Beldesine ait Kanalizasyon Projesini için yardım talebinde bulunan Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek projenin onaylanması ve ödeneğin çıkartılması hususunda yardım talebinde bulundu. Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım ise Beldesinin ihtiyaçları için İller Bankasından kredi talepleri olduğunu belirtti ve kredinin onaylanması için yardım talebinde bulundu.

Ulupınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada;

‘’ Belediye Başkanlarımızın Beldeleriyle ilgili talepleri için Sayın Bakan Yardımcımız Osman Güneşi makamında ziyaret ettik. Eğerci Belediye Başkanım Kanalizasyon ile ilgili, Gelik Belediye Başkanımda İller Bankasından kredi ile ilgili taleplerini Bakan Yardımcısına sundu. Ayrıca Eğerci’ye Bağlı Yeşilöz Köyünün hudutları içerisinde olan Karadere ve Tohumlar Mahallelerinin 40 km uzaklıkta olduğunu ve bu mesafeden dolayı yeterli hizmeti alamadıkları için iki mahallenin birleşerek köy oluşması için talepte bulunduklarını ilettik.  Bu konu ile ilgili Kaymakamlığımız ve Valiliğimiz tarafından bütün yazışmalar yapılmış olup dosya Bakanlığa sunulmuştur. Yine aynı şekilde Alaplı ilçemize bağlı Hasanlı köyü hudutlarından ayrılarak Çamcılar adı altında yeni bir köy kurulması ile ilgilide bir dosyamız mevcut. Bu konuda da Sayın Bakan Yardımcımızdan yardım talebinde bulunduk. ‘’ dedi.