AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Öğretmenliğin kutsallığına değinen Ulupınar, Cumhuriyetimizin kısa sürede dünyanın güçlü ve itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli payın, fedakârca ve özveriyle gayret gösteren öğretmenlerimizin olduğunu söyledi.

Ulupınar basın danışmanlığından yaptığı açıklamada şöyle dedi.

‘’Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuk ve gençlerimizin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, millî kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlerle donanmış kişiler olarak yetişmeleri için, ülkemizin her yerinde ve her şartta fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarlığımız çok büyüktür. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kutsal bir mesleği icra eden öğretmenlerimize sadece Öğretmenler Günü’nde değil her daim itibar göstermemiz, hak ettikleri değeri vermemiz gerekir. Milletimizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştiren onlardır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

Bu vesileyle, eğitim camiamızın neferleri olan, genç nesillere modern bilim ve teknolojinin ışığında eğitim-öğretim veren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve rahmetle anıyorum."