Pazar günü DüzyurtSpor’u konuk eden KömürSpor takımı, her iki yarıda da sergilediği güzel oyununu attığı 5 golle süslemesini bildi.

Bu karşılaşmada defans ve ofans da oyuncalarını maç boyunca diri kalmaları, topu yere indirerek göze hoş gelen paslarla şov yapmaları taraftarı mutlu dereken, bize de ‘size bu yakışır’ dedirtti.

Hep söylüyoruz Karaelmas diyarı Türk spor tarihinde önemli bir mazisi olan takıma sahip.  Bu takımın yeri buralar olmamalı, bu kabustan hep birlikte en kısa süre de kurtulmalıyız.

Yer aldığımız 1’inci grupta Düzyurt Spor maçı sonrası en çok gol atan takım unvanını ele geçirirken, büyük moral yakaladık, bu avantajı çok iyi kullanırsak bu lig de yenemeyeceğimiz rakip olamaz.

Düzyurt maçında sergilenen futbolun yıllar geçse de unutulmayacağı düşüncesindeyim.  Her iki yarıda oyunun temposu hiç düşürmeyen lacivert-kırmızılılar rakibe de zor anlar yaşattılar.

Hani bir söz vardır, Perşembenin gelişi, Çarşambadan belli olur.

Salı günü oynadığımı Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig temsilcilerinden Kayserispor ile kendi seyircimiz önünde karşılaştık.

Sergilenen güzel futbolun ardından DüzyurtSpor maçının hiç de zor olmayacağını birlikte izledik. Ve bunda yanılmadığımızı maç sonrası gördük.

Hakem triosuna da biraz değinmek istiyorum. 90 dakikanın yönetimini üstlenen, hakem triosunu kutluyorum. Övgüye gerçekten laik oldular.

Gördüğünü çalan, doğru kararları ile gündeme çıkan maçın orta hakemi Nuri Karahançer ve yardımcıları gelecek için umut verdiler.

Türk futbolunun böyle hakemlere çok ihtiyacı var. Eğer yetkim olsa bu hakemleri zorluk derecesi daha fazla olan maçlarda görevlendiririm.

Maç sonrası yaşanan tatsızlıklar bizleri üzdü. Dost olan iki kenttin takımının sonuç ne olursa olsun böyle sahneler yaşaması bence yanlış.

Buna dikkat etmemiz gerektiğine inanıyorum ve bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.