2015-2016 Futbol Sezonun 2’inci hafta maçı ile ilk kez taraftarlarının önüne çıkan Kömürspor takımı, kendisini grup liderliğine taşıyan karşılaşmada sergilediği kötü oyunla izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Açıkça söylemek istiyorum,  Kent olarak beklentimiz oldukça büyük” rakip karşısında alınan bu sonuç kimseyi aldatmasın. Transfer sezonunun başlaması ile birlikte dile getirdiğimiz en önemli eksiğimizin önce kaleci, beyin görevini üstlenecek orta alan oyuncusu idi.  Ama gördüğüm kadarıyla bu oyuncuları henüz kadromuza katamadığımızı söylemek istiyorum. Rakibimizi asla küçümsemiyorum. Denizli ilinin bir semt belediyesinin takımı olan Kızılcabölük takımı karşısında bu kadar ezilmemiz beni çok düşündürdü

Çok büyük taraftar kitlesine sahip olan Kömürspor takımının kendi sahasında bu kadar aciz durumlara düşmesi bilmem nasıl anlatılır ki?

Hücum presini çok iyi yapan rakip karşısında ilk 25 dakika ciddi bir gol pozisyonu bulamadık.

28’inci dakika içerisinde Hüseyin’in kendi becerisiyle serbest vuruşundan attığımız golle biraz moral bulduk. Rakip, defansından hatasız paslarla çıkarak kalemizde tehlikeler yaratırken, bizde bize yakışmayan uzun toplarla gol aramaya çalıştık. Maç boyunca çok zor kazanabildiğimiz topları, maalesef çok basit hatalarla rakibe ikram ettik.

Şuana kadar bazı gerçekleri yansıtmak istedim, alınan galibiyette ter dökenlerden de söz etmek istiyorum.

Geçen hafta Düzcespor karşısında deplasmanda kırmızı kart gören kaleci Ferdi’nin yerine oyuna alınan Mustafa, Düzce de alınan galibiyetin önemli payı olurken Kızılcabölük maçında da görevini en üst düzeyde yapan bir oyuncu olarak takdir topladı.

Mert Caymaz, alınan bu galibiyette  en çok payı olan oyuncu olurken, Suat Kerçin, Hüseyin, Turan ve  Onur bireysel yetenekleriyle katkı sağlayan oyuncular oldular. Tesellimiz, çok kötü futbol sergilediğimiz maçta galibiyet ile ayrılmamız gerçekten önemliydi.

Umarım bu maçı izleyenlerinde dikkatinden kaçmamıştır. Lig henüz yeni başladı 2’inci maçında da kırmızı kart görmeye devam ediyoruz. Hedefimiz bir yerlerse bu kötü alışkanlıklardan biran önce sıyrılmamız gerekiyor.