Ereğli’nin gündeminde Adıyaman 1945 Spor’un  34 yaşındaki tecrübeli Lokman Atakol var

1 NUMARA ADAYI: LOKMAN ATAKOL

Kaleye en az 2  transfer yapacak Ereğli Belediyespor,  bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürürken, listesine şampiyon bir kaleciyi aldı. Eflatun-beyazlı yönetim,  Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyon olan ve Ağrı 1970 Spor’u Play-Off’ta yenerek 3’üncü Lige yükselen Adıyaman 1945 spor’un  34 yaşındaki tecrübeli eldiveni Lokman Atakol ile ilgileniyor.

**************************

Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonunun kadrosu için transfer startını veren Ereğli Belediyespor, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye dek dış transferde 3 futbolcunun işini bitiren eflatun-beyazlı, 2’si kaleci olmak üzere 5 takviye düşünüyor.

Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz sezonki mevcut kaleciler Ali Köksal ve İlyas Burak Sağkan’ı gözden çıkardı. Antrenör Zafer Şahin’in iç transferde satış listesine konulan bu iki file bekçisinin yerine kaleye 2 transfer düşünen eflatun-beyazlı takım, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ancak kaleci transferinde ince eleyip sık dokuyan  Ereğli’nin gündeminde yer alan ‘1 numara’ adayına Halkın Sesi spor servisi ulaştı. Alınan bilgiye göre, Ereğli Belediyespor, geçtiğimiz sezon  Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyon olan Adıyaman 1954 Spor’un tecrübeli file bekçisi Lokman Atakol’a kancayı taktı.  Normal sezonu ilk sırada tamamlayarak Play-Off maçında Ağrı 1970 Spor’u yenerek 3’üncü Lige çıkma sevinci yaşayan Adıyaman’ın kalesini koruyan 34 yaşındaki eldiven  2017-2018 sezonunun ilk yarısını 3’üncü Lig takımı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’da geçirmişti. Uzun yıllar profesyonel liglerde boy gösterdikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında amatöre dönüş yapan Lokman’ın  Ereğli Belediyespor’un transfer listesinde yer aldığı ve çok yakın zamanda girişimlere başlanacağı öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Futbolun seyyahı

17 yılda 16 kulüp

17 YILLIK KARİYERİNDE 16 KULÜP’TE GÖREV ALDI

2001 yılında futbola başlayan tecrübeli eldiven, Yenineygücüspor altyapısında yetiştikten sonra 2003 yılında Maltepespor’a transfer oldu.   profesyonel olduğu 2007 yılına kadar Gazipaşa Belediyespor ve Anadolu 19 Mayıs spor kalesini koruyan Lokman, Ceyhanspor’a geçti. 2007 yılında gerçekleşen bu transfer ile profesyonel kariyerine başlayan 34 yaşındaki kaleci,  ardından  Karacabey Birlikspor, Kahramanmaraşspor,  Mardinspor, Aydın 1923 Spor, Gölcükspor, ve Erzurumspor’a görev yaptı.

Eyüpspor’da 3’üncü Lig şampiyonluğu yaşadı

Lokman, kariyerinin en parlak dönemini Eyüpspor’da yaşadı.  2014 yılında transfer oldu Eyüpspor’da 3’üncü Lig şampiyonluğu kazanan Lokman, İstanbul ekibinin 34 maçta kalesini korudu.

1’inci Lige transfer oldu

2’nci Lig’de Eyüpsporkalesini ilk yarı 17 maçta koruyan Lokman,   2015-2016 sezonun devre arasında 1’inci Lig ekibi Adana Demirspor’a transfer oldu. 34 yaşındaki tecrübeli eldiven, Adana Demirspor ile ligde ve kupada birer kez şans buldu.

Eyüpspor’a dönüş

2016-2017 sezonuna Kırıkhanespor’da başlayan Lokman Atakol, bu sezonun devre arasında şampiyonluk yaşadığı Eyüpspor’a döndü.

 Kariyeri boyunca bir çok kulüp dolaşan Lokman Atakol,  2017-2018 sezonunda Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor’da başladı.  3’üncü Lig takımında 5 maça çıkan tecrübeli eldiven, devre arasında amatöre dönüş yaparak Adımayan 1954 Spor’a transfer oldu.

Adıyaman’da 2’nci baharını yaşadı

Lokman Atakol, devre arasında transfer olduğu Adıyaman’da sezonun ikinci yarısı eldivenleri devraldı. Başarılı maçlar çıkaran tecrübeli eldiven, Adıyaman’ın Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grubu şampiyon tamamlamasına katkı verdi. Lokman ayrıca Play-Off maçında  Ağrıspor’u yenerek 3’üncü Lige çıkma sevinci yaşadı.

 

 

 

 

Ereğli Belediyespor, iç transferde 8 futbolcu ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacak

BUYURUN GÖRÜŞME ODASINA

Zafer Şahin için imza töreni düzenleyecek Ereğli Belediyespor, ayrıca iç transferi bugün çözüme kavuşturacak. Hocanın raporu doğrultusunda hareket eden yönetim, mevcut kadrodaki 8 isim ile görüşme yapacak. Daha önce Burak Toker’in işini bitiren eflatun-beyazlıların bu 8 isimden de fire vermesi beklenmiyor.

******************

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Ereğli Belediyespor’da gündem transfer… Transfer çalışmalarını sürdüren eflatun-beyazlı takım, bugün iç transfere yoğunluk verecek.

ZAFER ŞAHİN İMZA ATACAK

Ereğli Belediyespor, kısa bir süre önce prensipte anlaştığı antrenör Zafer şahin için imza töreni düzenleyecek. Geçtiğimiz sezon takıma olumlu yönde katkı yapan antrenör Zafer Şahin ile yola devam edecek eflatun-beyazlı takım, hocanın raporu doğrultusunda iç transferi bugün çözüme kavuşturacak. Şahin, geçtiğimiz sezonki performanslarıyla dikkat çeken ve yeni sezon kadrosunda düşündüğü 9 ismin yönetime rapor halinde sundu.

8 İSİMLE MASAYA OTURULACAK

Mevcut kadrodaki bu isimlerden önce transferin gözdesi Burak Toker ile nikah tazeleyen Ereğli Belediyespor, Zafer Şahin’in imza töreni sonrası, kalan 8 futbolcu ile görüşme odasına girecek.  Savunma oyuncuları Emre Berkan Kahvecioğlu,  Sercan Çekmen,  Ozan Aydın, orta saha oyuncuları Muhammet Emin Bakan, Serbay Aydın,  Volkan Uluğ,  Hami Baytar ve forvet Oruj Balashlı’yı ilçeye davet eden eflatun-beyazlı yönetim,  masaya oturacağı bu futbolcularla anlaşma zemini  arayacak. 8 ismi ile büyük ölçüde anlaşması beklenen eflatun-beyazlılar, imza töreni düzenleyerek transferleri resmileştirecek.

Eren ARSLANYILMAZ