Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, 0-0 berabere kaldıkları Hacettepespor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Şenol Demir, Hacettepespor karşısında iyi mücadele etiklerini söyleyerek, gol pozisyonlarını değerlendiremedikleri için 1puana razı olduklarını vurguladı.  Teknik patron Şenol Demir ayrıca, 5 haftadır gol yemeyen bir takım olduklarının altını çizerek, Pendikspor’u yenerek 3 puan hasretine son vereceklerini söyledi.

“Oyuncularımızın mücadelesinden memnunum”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Hacettepespor maçında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, “Hacettepespor genç ve dinamik bir ekip. Bunu bilerek oynadık. Pozisyonlarda bulduk. Ona göre rakipte pozisyonlar buldu. Baktığımız zaman pozisyonları değerlendirmiş olsak 3 puan çok güzel olacaktı. Her zaman söylüyorum deplasmandan alınan 1 puan bile çok önemli. Zor bir gruptayız. Ama insanlarımız çocuklarımızı eleştiriyorlar. Ligin dibinde ki takım Şanlıurfaspor’u, Gümüşhanespor’u yenebiliyor. Bu işler kolay değil. İyi mücadele ediyoruz. Aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Biz çocukların mücadelesinden memnunuz. 1 puan bence önemli ”dedi.

“5 haftadır gol yemiyoruz”

5 haftadır gol yemeyen bir takım olduğunu ifade eden Demir, “5 haftadır gol yemeyen bir ekipte var. Ayrıca buda önemli bir konu. Baktığımız zaman savunma anlamında da güzel işler yaptık. Haftaya oynayacağımız Pendikspor maçı var. İnşallah Pendikspor’u yenerek 3 puana ulaşırız ”dedi.

Emre Can BAYRAM