Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, dün deplasmanda oynanan Kırklarelispor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kırklarelispor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve golü bulmalarına rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını vurguladı.  Başkan Caner ayrıca, hafta sonu konuk edecekleri Sakaryaspor maçının üst sıralara tırmanma açısında  önemli olduğunu söyleyerek, taraftar desteğine çok ihtiyaçları olacaklarını söyledi.

“Kırklarelispor maçında İyi bir mücadele ortaya koyduk”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kırklarelispor karşısında üstün oynayan taraf olduklarını söyleyerek, “Dün ki maça baktığımız da oyun genelinde gol pozisyonuna giren, galibiyeti hak edecek bir futbol vardı. Özellikle ikinci yarı da oynanan futbolla çocukların gayretleriyle iyi bir mücadele ortaya kondu. Onur’un ilk yarı direkten dönen topu son saniyelerde Kamil’in kaleye girdi dediğimiz topu ofsied nedeniyle Okan’ın kabul edilmeyen golü galibiyet elimizden kaçtı. Nasip neyse o. Nasipten öteye gidemezsin. İsterse on tane topun direkten dönsün top kaleye girmeyince girmiyor.  1 puanla yetinmek zorunda kaldık. İyi mücadele ortaya koyduk. Bu mücadele görüyorsunuz ki geçen ki Fethiyespor maçı, Kırıklarelispor maçı artık takım oturmaya başladı. Şekillenmeye başladı. İnşallah bu hafta ki Sakaryaspor maçında üstüne koyarsak iyi sonuçlar alırsak sahadan galibiyetle ayrılırız.”

“Sakaryaspor maçı üst sıralara tırmanma açısından önemli bir maç”

Sakaryaspor maçının üst sıraları tırmanma açısında önemli olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Deplasmanlara geliyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Sakaryaspor maçı önemli. Takım iyi bir yolda giderken bu maçı 3 puanla kapatılması bizim üst sıraları yakalamamız açısından önemli. Dolayısıyla bunu her zaman söylüyorum, herkesin bu maça akın etmesini rica ediyorum. Herkes sahada yerini alsın. Bir kişi olmazsa bir kişi eksik kalırız. Onun için herkes sahada yerini alırsa tribünlerimiz tamamen dolarsa çok iyi bir maç ortaya koyarız. Oradan gelecek coşku futbolcularımıza olumlu yönde tesir eder. Taraftarı arkasına alan bir futbolcu mücadelesini daha iyi ortaya koyacaktır.  Sonuçta inşallah bizim istediğimiz olacaktır. Herkes biletini alırsa orada elde edeceğiz hâsılatla o çocuklar o gün maç kazandığı takdirde primlerini biz ödemiş oluruz ”dedi.

“Göz önünde olan topçularda nazar olabilir”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Onur’un üzerinde nazarın olduğunu söyleyerek, “Onur’da biraz şanssızlık var. Onur göz önünde bir oyuncu. Göz önünde ki topçularda böyle nazar olabilir. Nazar herkeste olan bir şey. Bunlar inşallah düzelecek. Onur birkaç hafta içerisinde düzelecek. Onur’da Allah’ın izniyle gollerini atmaya başlayacak. Onur, Okan derken çok iyi noktalara geleceğiz. Yeter ki bu kentte ki birlik beraberlik olsun. Başarı muhakkak gelecek ”dedi.  

“Cömert gibi oyuncular altyapıya örnektir”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Cömert’in alt yapıda ki oyunculara örnek olmasını söyleyerek, “Cömert zaten geçen sene altyapıdan Bucaspor maçıyla ilk maçına çıktı. İyi bir performans sergiliyor. Tabi ki bunlar hep altyapıya örnektir. Biz geldiğimizde altyapıda akdemi liginde çalışmalar yoktu. Bu kısıtlı imkânlarla akademi liglerine katılmaya çalışıyoruz. Bunun meyvelerini Cömert gibi oyunculardan alacağız. Takım iyi yönde giderse altyapıdan gelen oyuncuları rahatlıkla oynatabiliriz ”dedi.

 “Bu ligde herkesin bir birini yenme olasılığı var”

Bu ligde herkesin birbirine yenme olasılığı olduğunu ifade eden Başkan Caner, “Ligde takımlar yeni yeni oturmaya başlıyor. İlk kafadan bozuk dediğimiz takımlar 5 hafta sonra falan düzelebiliyor. Çünkü yapılan transferler yeni yeni birlerini tanıyorlar. Bir uyum süreci var. Uyum sürecini erken tamamlayan takımlar. İyi sonuçlar almaya başlıyor. Bu ligde herkesin bir birini yenme olasılığı var. Kimse ben güçlüyüm onu hallederim diye bir şey yok. Öyle bir ligdeyiz öyle bir gruptayız. Bizim en büyük avantajımız, taraftardır. Lütfen bunu Sakaryaspor maçında ortaya koyalım ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM