Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 1 sene sonra kendi sahalarında 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını vurguladı. Başkan Caner, ayrıca ilk yarı pozisyon bulmamalarının nedenini sıcak havaya bağlayarak, ikinci yarı iyi futbol oynayarak  3 puanın sahibi olduklarını söyledi.

“Sıcak hava nedeniyle ilk yarı pozisyon bulmadık”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sıcak hava nedeniyle ilk yarı pozisyon bulmadıklarını söyleyerek, “Çok mutluyuz. Öncelikle sayın Valimiz Ahmet Çınar’a, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a ve stadyumu dolduran şanlı taraftarımıza ve 1 sene sonra burada top oynamamıza imkan veren işlemlerde bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir hava da taraftarımızda yanımızdayken belki pozisyon zenginliği açısından üzmüşüzdür ama oda belki sıcak havadan kaynaklanıyor. İkinci yarı da ama çocuklarımız toparlanmasını bildiler. Daha farklı gollerde bulabilirdik. Kazandık 3 puan aldık mutluyuz. 1 sene sonra sahamızda 3 puanla başladık. İnşallah bunların devamı gelir ”dedi.

“Vali Ahmet Çınar’ın ayağı uğurlu geldi”

Zonguldak Kömürspor’u desteklemeye sayın Vali Ahmet Çınar’ında geldiğini ifade eden Başkan Caner, “Bizi desteklemeye devam etsinler. Bugün ilk defa sayın Valimiz Ahmet Çınar geldi. Bizi destekledi ve ayağı uğurlu geldi. Bundan sonra ki maçlarımızın da hepsinde bekliyoruz. Bu takım desteklenirse bu kent desteğini esirgemezse bu takım en iyi yerlere gelecektir. İyi sonuçlar alırsak kentte sevinir. Taraftarın milletin yüzü gülüyor. Bu sıcak havada 90 dakika boyunca bizlere destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Emre Can BAYRAM