Transferde ince eleyip sık dokuyan Zonguldak Kömürspor’un hocası Cahit Terzi, temasa geçtiği ve prensip anlaşmasına vardığı oyuncularla dış transferi yüzde 60 oranında bitirdi. Terzi, hemen hemen çekirdek kadroyu oluşturduğunu, transfer sezonun resmi olarak başlamasının ardından da oyunculara imzaları attıracaklarını söyledi.

Yeni sezonda 3’üncü Ligde mücadele etmeye hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kırmızı-lacivertli takımda transferde tam yetkiye sahip Teknik Direktör Cahit Terzi, bu kapsamda radarına takılan oyuncularda görüşme halinde.

Yeni sezon planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Teknik Direktör Cahit Terzi, kadrosunda görmeyi çok istediği oyuncularla dirsek temasında. Özellikle genç ve yetenekli oyuncuları transfer etmek isteyen Terzi, sezonun son ermesinin ardından birçok oyuncuyla görüştü. İster telefonla olsun ister menajerler aracılığıyla görüşen Terzi, çoğu oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Bu doğrultuda yoğun bir mesai harcayan Cahit Terzi, edinilen bilgiye göre dış transferi yüzde 60 oranında tamamladı.

“TRANSFERDE SEÇİCİ DAVRANIYORUZ”

3’üncü ligde ki yaş statüsü nedeniyle dış transferde özellikle genç ve yetenekli oyuncular üzerinde duran Terzi, yaptığı kısa değerlendirmede , “Biraz seçici davranıyoruz. Mücadele edeceğimiz ligde yaş statüsüyle ilgili kesin bir açıklama yok ama öncelimiz genç oyuncular. TFF tarafından resmi bir açıklama yapıldığı anda transfere hız vereceğiz. Sanırım profesyonel liglerde transfer sezonu 10 Haziran’da başlayacak. Biz bu zamana kadar çoğu oyuncuyla görüştük ve prensip anlaşmasına vardık. Transferin resmi olarak başlamasının ardından anlaşma sağladığımız oyunculara imza attıracağız” dedi Eren ARSLANYILMAZ