2 grupta zirde el değiştirdi

Merkez Grubu’nun ilk yarısı İhsaniyespor’un liderliği ile sona ererken,  4’üncü haftaları oynanan Kilimli ve Ereğli Grupları’nda liderler değişti. Subatanspor Kilimli Grubu’nun yeni lideri olurken, Gümelispor Ereğli Grubu’nda zirveye kuruldu.

 ***************

 Zonguldak 1’inci Amatör Küme’de Çaycuma Grubu’nda sonra Merkez Grubu’nda da sezonun ilk yarısı sona erdi. İhsaniyespor ile Capeti Merkez Atölyesispor’un kozlarını paylaştığı  ilk yarının son haftasında kazanan çıkmadı. 2-2’lik eşitliğin ardından İhsaniyespor 14 puanla lider, Capeti 11 puanla 2’nci sırada devreyi tamamladı.

Kilimli Grubu’nda zirvenin adı değişti. Subatanspor, 4’üncü haftada Karadonspor’u 10-3 yenerek,  12 puan artı averajla liderliği devraldı. ÇATES Işıkspor’u 3-2 yenen Muslu Belediyespor,  12 puanla ikinci sıraya geriledi.

Ereğli Grubu’nda da zirve el değiştirdi. Gümelispor, Eleşlerspor’u 1-0 yendi ve 7 puana ulaşarak averajla liderlik koltuğuna oturdu. İşin ilginç yanı, Gümelispor ile birlikte Zonguldak Ereğlispor,Eleşlerspor ve Gülüç Belediyespor 7’şer puanla sırlandı.

Eren ARSLANYILMAZ

 Barış, Subatan’a hayat veriyor

 Kilimli Grubu’nda haftayı farklı Karadonspor galibiyetiyle kapatarak liderliğe yükselen Subatanspor’da hücum oyuncusu Barış Kaçmak, oynadığı futbolla takımın başarısında önemli katkı sağlıyor. Son oynanan Karadonspor maçında rakip fileleri 2 kez sarsan Barış, bu haftaya kadar yaptığı asistlerde de bu kulvarda etkili olduğunu gösterdi.
Subatanspor, Karadonspor’u Akın (2), Barış (2), Okan (2), Burak (2), Ogün ve Can’ın golleriyle 10-3 yendi ve  Kilimli Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu

 ****Takımın tecrübeli golcüsü Akın Gülal, Karadonspor maçında attığı 2 golle galibiyete katkı sağladı.

 

 

LİDERLİK KAPIŞMASI

Kilimli Grubu’nda ilk yarının 5’inci ve son haftasında lider Subatanspor ikinci sıradaki Muslu Belediyespor ile karşılaşacak. 12’şer puanlı iki takımın  düellosunda kazanan bir adım öne geçecek. Bu zorlu mücadeleye Muslu Belediyespor ev sahipliği yaparken, karşılaşmanın programı bugün belli olacak.