PLAY OFF’U YAKALAMK İSTİYORUZ

Tecrübeli forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu, antrenman sonrasında spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un Amedspor’dankadrosuna kattığı 26 yaşında ki forvetoyuncusu Tahir Babaoğlu, dün takımla beraber Fener sentetik sahada ilk antrenmanına çıktı. Zonguldak Kömürspor’un  forvet oyuncusu Tahir Babaoğlu, Zonguldak Kömürspor’un köklü bir camia olduğunu söyleyerek, hedeflerinin play off’u yakalamk olduğunu vurguladı. 

Plaf off’u yakalamak istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un Amedspor’dan kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Tahir Baboğlu, ilk hedeflerinin play of’u yakalamak olduğunu söyleyerek, ‘’Umarım burada güzel şeyler yaşarız. Play-Off şansımızı devam ettiririz. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için geldim. İnşallah benim için de onlar içinde en iyisi olur. Güzel bir sezon geçiririz. Transfer dönemi bazı sıkıntılardan dolayı uzun sürdü. Ancak son anda güzel bir şekilde sonuçlandı ve geldik buraya’’dedi. 

2 3 haftaya kadar hazır olacağını ifade eden Babaoğlu, ‘’Fiziki durumum olarak şu an çok hazır değilim, eski takımımda yaşadığım sıkıntılardan dolayı. Takımla birlikte değildim. 2 ya da 3 haftaya kadar kendimi toparlayabilirim diye düşünüyorum’’şeklinde konuştu.

‘’Zonguldak Kömürspor köklü bir camia’’

Zonguldak Kömürspor’u yeni transferi Tahir Babaoğlu, Zonguldak Kömürspor’un köklü bir camia olduğunu söyleyerek, ‘’Zonguldak KömürsporKulübü köklü bir camia. Bunun bilincindeyim. iyi bir taraftar potansiyeli olduğunu da biliyorum. 10 bin- 20 Bin kişiye oynadığı dönemleri de biliyorum. Onlar bizden desteklerini esirgemesinler. İyi, kötü her zaman bizim yanımızda olsunlar. Bizde umarım bekledikleri başarıyı ulaştırırız’’dedi. 

Emre Can BAYRAM