Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fener sahasında Okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği final müsabakası yapıldı.

Final maçındaki Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Fener Anadolu Lisesi Fener sahasında karşı karşıya geldi. İki takım arasından nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maçın sonunda gülen taraf Fener Anadolu Lisesi oldu. Fener Anadolu Lisesi, Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yenerek Şampiyon oldu. Fener Anadolu Lisesine şampiyonluğu getiren golleri Hakan ve Selim kaydetti.

Şampiyon kupasını aldı

Fener Anadolu Lisesi 22 yıl sonra gelen şampiyonluğu doyasıya eğlenerek kutladı. Fener Anadolu Lisesine şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel verdi. İkinci olan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kupa ve madalyalarını Spor Şube Müdürü Gazel Güven ve Okul Sporları İl Temsilcisi Erhan Şeref takdim etti. Şampiyon Fener Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Emre Can BAYRAM