Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, seçim döneminde söz verdiği sponsor lig adımlarını atmaya devam ediyor. 1.Amatör Merkez Grubunun sponsorluğunu yüklenen işadamı Albayrak, bu kez de 2.Amatör Merkez ve Kilimli Grubunun sponsorluğunu yüklendi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir Cumartesi günü, Zonguldaklı işadamı Hakan Albayrakla, Amatör Spor Kulüpleri binasında biraya gelerek ikinci amatör merkez grubunun sponsorluk anlaşmasını yaptı. 2. Amatör Merkez Grubunun ismi işadamı Hakan Albayrak’ın firma ismi olan Özmine Mermer oldu.

“İşadamlarının örnek alması gerek”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, “ Bu gün itibariyle 2.Amatör Merkez ve Kilimli Grubuna Yalova’dan Özmine Mermer’in sahibi Hakan Albayrak, 15.000 bin liralık malzeme yardımında bulundu. Ben sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki böyle insanlar var. Bunu da örnek alarak Zonguldak işadamlarının Zonguldak’ta ki amatör spor’a destek veren insanların maddi ve manevi olarak yanımızda olmalarını istiyorum. Hakan Albayrak kardeşimin de bu konuda örnek olduğunu düşünüyorum. Seneye planlarımız daha değişik olacak. O planları da sizlerin huzurlarında açıklayacağız.”

“Amacımız gençlerimizi spor’a yönlendirmek”

Spor’un ve sporcunun yanında olduklarını söyleyen işadamı Hakan Albayrak “Amatör spor’a desteklerimiz sürüyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Kemal Demir’e bir sözümüz vardı. Bu yolda da ona başarılar dilerim. Bütün işadamlarının destek olmalarını istiyorum. Gençlerimizi kahve köşelerinden ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan değil de spor’a yönlendirilmelerini istiyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Amatör spor’a ne kadar destek verilirse Zonguldakspor altyapısı da o kadar sağlam olur.”