2’nci Amatör Lig’de futbol ateşi, 11 Mart’ta yanacak. İlk olarak Çaycuma Grubuyla başlayacak ligde, heyecan kasırgası 18-19 Mart’ta Merkez, Ereğli ve Kilimli Grup’larında devam edecek.

****************

2’nci Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu start alıyor.  Geçtiğimiz hafta yapılan grup ve fikstür çekimin ardından lig 4 gruptan oluştu. Merkez, Çaycuma, Ereğli ve Kilimli Grupları‘nda toplam 20 takımın mücadele edeceği ligde, ilk olarak heyecan kasırgası 6 takımlı Çaycuma Grubu’nda başlıyor. 11 Mart Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak Çaycuma Grubu’nda  Pehlivanlarspor, Çaycuma Yeşilvadispor,  Çomranlıköyüspor,  Filyos Ateşspor  ve Karapınarspor  yer alıyor.

MERKEZ,EREĞLİ VE KİLİMLİ’DE HEYECAN 18’İNDE BAŞLAYACAK

Çaycuma Grubu’yla start alacak 2’nci Amatör Lig’de Merkez, Ereğli ve Kilimli Grupları 18-19 Mart tarihleri arasında başlayacak. Merkez’de 4, Ereğli ve Kilimli Grupları’nde ise 5’er takım mücadele edecek.

İŞTE STATÜ

2’nci Amatör Lig, 2016-2017 sezonunda statüde belli oldu. Futbol İl Tertip Komitesi’nşn belirlediği statüye göre;  6 takımın yer aldığı Çaycuma Grubu’nda 2, Merkez, Ereğli ve Kilimli Grupları’nda ise birer takım adlarını 1’inci Amatör Lige yazdıracak.

 Çaycuma Grubu’nda ilk haftanın programı şöyle;

11.00-Çaycuma Sentetik: Çaycuma Yeşilvadispor-Filyos Ateşspor

13.00-Çaycuma Sentetik: Nebioğlu Gençlikspor-Çomranlıköyüspor

15.00-Çaycuma Sentetik: Karapınarspor-Pehlivanlarspor