Kdz. Ereğlispor dış transferde bombaları bir bir patlatıyor. Eflatun-beyazlı takım, Kaleci Oğuzhan Doğar ve defans İbrahim Arıkan’dan sonra orta saha oyuncusu Ahmet Olgun’u renklerine bağladı. Futbola Kdz. Erğlisor’da başlayan orta saha oyuncusu Ahmet, Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal ile bir araya gelerek resmi imzayı attı.

Bölgesel Amatör Lig'in yeni takımı Karadeniz Ereğli Belediyespor,  yeni sezon öncesi dış transfere hız verdi. Şampiyonluk hedefiyle sezon planlamasını yapan ve bu doğrultuda antrenör Taner Demirbaş ile anlaşan eflatun-beyazlı takım dış transferde ilk olarak  İbrahim Arıkan ve kaleci Oğuzhan Doğar’ı transfer etmişti. Hüseyin Uysal başkanlığındaki yönetimin son bombası futbola Kdz. Ereğlispor’da başlayan ve Zonguldakspor ile Kilimli Belediyespor’da profesyonel olarak top oynamış 26 yaşındaki Ahmet Olgun’u transfer etti. Geçtiğimi günlerde transfer için futbolcu şle tema geçen eflatun-beyazlılar, oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştı. Dün ise Kulüp ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr Hüseyin Uysal, 2.Başkan Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu ve  Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan’ın da bulunduğu  görüşmede taraflar her konuda anlaştı ve resmi imzalar atıldı.

Başkan Uysal, Ahmet Olgun’un Ereğli Belediyespor’a transferinin, hem kulüp hem de kendisi adına hayırlı olmasını diledi. Uysal, transfer çalışmalarının süreceğini de söyledi.

“YENİDEN BURADA OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

Ahmet Olgun, anlaşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Doğup büyüdüğüm, futbola başladığım Ereğli’de yeniden Ereğli Belediyespor  forması giyecek olmak beni heyecanlandırıyor. Ereğli’de futbolun daha iyi noktalara gelmesi gerektiğini her zaman ifade ettim. Şimdi bu hedef doğrultusunda mücadele edecek etme şansım var. İnanıyorum ki, ben ve takım arkadaşlarım Ereğlispor’u daha iyi noktalara getireceğiz.”dedi.

futbola Ereğlispor’da başlayan  Ahmet daha sonra sırasıyla Ankara Demir, Lüleburgaz, Zonguldakspor, Karagümrük, Yıldırım Bosna, Kilimli Belediyespor ve son olarak da Erdekspor formasını giydi