Sıkıntılı geçen maçta Çayırovaspor’u son dakika golleriyle 2-0 yenen Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek galibiyet hakkında ‘ilaç gibi geldi’ yorumunda bulundu.

Zonguldak Kömürspor, beklenildiği gibi zor geçen maçta Çayırovaspor’u son dakikalarda gelen gollerle yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Rakibin konumu itibariyle  puan yada puanlar aradığı maçta stres dolu anlar yaşayan kırmızı-lacivertliler maçın 90 dakika olduğunu unutmayarak zorlu mücadeleden 3 puan almasını bildi.

Bu galibiyetle puanını 63 yapan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Cahit Terzi, liderlik için son maç öncesi avantaj yakaladıklarını söyleyerek, “Zor geçeceğini bildiğimiz bir maçtı. Son dakikada olsa kazandık ve hedefimize doğru ilerliyoruz. Zorluk derecesi bakımından ve de son maça avantajlı gitmemiz açısından önemli bir karşılaşmaydı. Bunlar göz önüne alındığında galibiyetin ilaç gibi geldiğini söyleyebilirim” dedi.

TERZİ SİTEMKAR KONUŞTU

Terzi ayrıca, her zaman kolay maçlar olmadığını böylesine zor maçların oynanacağını da söyleyerek, “sahamızda oynadığımız son maçta taraftarımızın stada gelmesi bizi desteklemesi güzeldi. Gerçekten seyirci son dakikaya kadar iyi de destek oldu, muhteşem bir destek verdi. Tabi her zaman maçların kolay geçeceği söylenemez. Yani bal, börek her zaman olmaz. Zorlandığımız zamanlarda olacak. Taraftarlarımızdan  tek istediğim bu zor zamanlarda takıma biraz daha destek olmaları. Yapıcı olmaları gerektiğini düşünüyorum.Sahadaki ve kulübedeki insanların morallerini daha yüksek düzeyde tutmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Eren ARSLANYILMAZ

Zonguldak Kömürspor, Çayırovaspor galibiyetiyle normal sezon ki hedefine çok yaklaştı

ADIM ADIM HEDEFE

Zonguldak Kömürspor, son alınan Çayırovaspor galibiyetiyle adım adım hedefe koşuyor. 63 puanla zirvede yer alan Cahit Terzi ve öğrencileri,  liderlik için son maç öncesi önemli bir avantajı elinde bulunduruyor.

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun lideri Zonguldak Kömürspor hedefleri doğrultusunda bir engeli daha kayıpsız geçti. Kırmızı-lacivertli takım, Play-Off’lara lider gitmek için son alınan galibiyetle büyük bir avantaj yakaladı. 2-0’lık Çayırovaspor galibiyetiyle puanını 63 yapan Zonguldak Kömürspor en yakın takipçisi Çatalcaspor ile 3 puanlık farkı korudu.

Kırmızı-lacivertli takım mutlu sona giden yolda hafta sonu Büyükçekmespor karşısına çıkacak. 3 puanlık farkın verdiği avantajla zorlu bir maça daha çıkacak Cahit Terzi ve öğrencilerine liderlik için beraberlik yetecek.

Son 180 Dakikamız Kaldı

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.  Tüm olumsuzluklara rağmen taraftarımızın muhteşem desteğiyle kazandıklarını söyleyen Caner, “Zor bir maçtan anlımızın akıyla ayrıldık. Başta hocamız Cahit Terzi ve ekibi olmak üzere aslan yürekli oyuncularımı kutluyorum. Normal sezonun son maçını Büyükçekmecespor ile oynayacağız. Allah’ın izniyle oradan da kazasız belasız dönecek ve Play-Off oynayacağız. Kentin hasret kaldığı profesyonel lige çıkmak için önümüzde son 180 dakikamız kaldı. Artık dönüşü olmayan bir yola girdik. Tüm Zonguldak kenetlensin. Bizden maddi manevi desteklerini esirgemesinler” dedi.