SAHAYA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ

Devrek Belediyespor’un teknik patronu Hüsnü Akın, hafta sonu konuk olacağı Hendekspor maçı ve takım gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu

Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Hüsnü Akın, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, sahaya 3 puanı almak için çıkacaklarını ve devre arasına yukarılarda girmek istediklerini söyledi. 

‘’Zor bir maç bizi bekliyor’’

Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Hüsnü Akın, Hendekspor’un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, ‘’Hendek iyi bir takım. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama bizde iyi bir takımız. Sahaya 3 puan almak için çıkacağız. Yelken maçında oyuncuların bir nebze olsa kendine güveni geldi. Takımımız pozisyon bulma açısında da zengin bir hale geliyor. Devre arasına kadar oyuncuların oyunsal anlamda biraz daha kalitesini yükselterek devreyi iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz. Çocukların performansında da ilerleme var.’’dedi.

‘’Devrek halkın sabırlı olması gerek’’

Devrek halkının biraz daha sabırlı olması gerektiğini ifade eden Akın, ‘’Devrek halkımızın biraz daha sabırlı olması gerek. Eksiklerimiz var. İnşallah devre arasında bu eksiklerimizi gidereceğiz. Tesislerimizin ve bu imkanlarımız doğrultusunda Devrek Belediyespor yeri daha yukarılar. İnşallah hep birlikte Devrek Belediyespor’u hak ettiği yere taşıyacağız. 

Emre Can BAYRAM