Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğlispor, Babaeskispor galibiyetiyle katmerli sevinç yaşıyor. Sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçta galibiyet alamayan  eflatun-beyazlı takım, 18’inci haftada konuk olduğu Babaeskispor’u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla haftalar sonra 3 puanla tanışan Kdz. Ereğlispor cephesinde galibiyetin mutluluğu hakim. Babaeskispor galibiyetiyle rahat bir nefes alan Kdz. Ereğlispor, Kozlu’nun puan kaybettiği haftada rakibi ile puan farkını kapattı.

Statüye göre aynı ilden 2 takımın mücadele ettiği ligde sıralama ne olursa olsun altta kalan takımın küme düşeceği grupta Kozlu Belediyespor ile Kdz. Ereğlispor yarış içinde. İlk yarı bitiminde Kozlu Belediyespor ile  6 olan puan farkı, 18’inci hafta sonu itibariyle 3’e indi. Ligde kalma adına umutlanan Kdz. Ereğlispor, Kozlu’yu yakalayıp ligi rakibinin üstünde bitirmeyi hedefliyor.

“KRİTİK BİR GALİBİYET ALDIK”

Kdz. Ereğlispor’un Antrenörü Taner Demirbaş, Babaeskispor karşısında özlem duydukları bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Bizim adımıza kritik bir galibiyet oldu. Rakibimiz Kozlu ile puan farkını kapatmak istiyorduk. Aldığımız galibiyetle bunu başardık. Bu galibiyetten ötürü futbolcularımı kutluyorum, çok mutluyum” dedi.