Zonguldak Kömürspor, Büyükçekmece Tepecikspor maçı için bugün yola çıktı

 3 PUANA YOLCULUK

 10’uncu hafta mücadelesinde deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını tamamladı. Galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Şenol Demir ve öğrencileri, bugün maçın oynanacağı İstanbul’a hareket etti

------------------

 Zonguldak Kömürspor, 10’uncu haftada İstanbul’da kozlarını paylaşacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarını noktaladı. Mücadeleye ev sahipliği yapacak Esenyurt Stadı’nın sentetik olması nedeniyle Salı gününden itibaren Kozlu Sahası’nda hazırlıklarını yapan kırmızı-lacivertli takım, bugün yola çıktı. Maçın oynanacağı İstanbul’a kara yoluyla hareket edecek kırmızı-lacivertli takımda tek hedef 3 puan…

ZONGULDAK, TEPECİK MAÇINA TELAFİ GÖZÜYLE BAKIYOR

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor’a son dakika golüyle yenilen Zonguldak Kömürspor, 10’uncu haftada yine metropol  takımı Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. İstanbulspor maçında kaybettiği 3 puanı telafi etmek isteyen kırmızı-lacivertli takımda sakat oyuncuların çokluğu yine büyük bir sıkıntı. Haftalardır sakatlık ile boğuşan Zonguldak’ta son olarak defansın bel kemiği Erdinç Pekgöz sakatlandı. Tarak kemiğinde sıkıntı olan defans oyuncusunun Tepecik maçında oynamasına zor gözüyle bakılıyor.

Hüseyin Yılmaz dönüyor

İstanbulspor maçında  sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz, Büyükçekmece tepecikspor karşısında Şenol Demir’in şans vermesi halinde forma giyecek. Bu sezon Lig’de ve kupada kırmızı-lacivertli formayı 9 kez giyen Hüseyin, gol sevinci yaşayamadı.

 Şenol Demir:  Kolay olmayacak

 Kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Şenol Demir, maçın beklenilenin aksine zor geçeceğini söyledi. Rakibin son sırada olması nedeniyle maçın kolay olmayacağını belirten Demir, “Bu tür maçlar her zaman zordur. Rakibiniz son sırada olduğu için futbolcularınızı motive etmek biraz zordur. Futbolcularımla bu konuyu konuştuk. Rakibi ciddi almalarını istedim. Asla rehavete girmemeleri ve rakibi küçümsememeleri gerektiğini söyledim. Zor bir maç bizi bekliyor. 3 puanı alarak İstanbulspor maçını telafi edeceğiz” dedi.