30’uncu yılını kutlayan Subatanspor’da hedef şampiyonluk rota Süper Amatör Lig…

 

 

30’UNCU YILDA HEDEF SÜPER LİG

 

1’inci Amatör Küme takımı Subatanspor’dan gövde gösterisi… Yeni sezon öncesi tecrübeli teknik adam Ahmet Terzi’yi dümene geçiren Kilimli temsilcisi, 12 yeni transferler adete şov yaptı. Kadrosunu genç ve yetenekli oyuncularla güçlendiren Subatanspor’da Başkan Mustafa Özdemir ile antrenör Ahmet Terzi, düzenlenen imza töreninde 30’uncu yılda Süper Lige çıkmak için mücadele edeceklerini söyledi.

 

 *********************

 

Zonguldak 1’inci Amatör Küme’de mücadele edecek Subatanspor, kısa bir süre sonra başlayacak yeni sezon öncesi adeta gövde gösterisi yaptı.  Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sezon mücadele ettiği 1’inci Amatör Küme’de Play-Off’u kıl payı kaçıran Kilimli temsilcisi, bu kez işini şansa bırakmamak için kadrosunu güçlendirdi. Öncelikle hoca sorununu çözüme kavuşturan Subatanspor, Zonguldak amatör futbolunun tecrübeli ismi Ahmet Terzi ile anlaştı. 3 yıl önce de Subatanspor’u çalıştıran Ahmet Terzi,  yeni sezon öncesi kolları sıvayarak çalışmaların startını verdi. Ahmet Terzi’yi dümene geçiren Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir,  genç ve yetenekli futbolcuları transfer etti. Zonguldak’ın çeşitli kulüpleri olmak üzere  il sınırları dışında futbol oynayan 12 futbolcuyu kadrosuna katan Subatanspor, bugün Çınaraltı cafe&restorantta imza töreni düzenledi. Ahmet Terzi ve 12 yeni transfer kendilerini Subatanspor’a bağlayan imzayı attı.

ÖZDEMİR: “FAİR-PLAY RUHUNUN ÖN PLANDA OLMASI TEK ARZUMUZ”

imza töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mustafa Özdemir,  kulübün 30’uncu yılını kutladığını söyleyerek, “Subatanspor camiasına bu 30’uncu yılda şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz.Bu bağlamda deneyimli antrenör Ahmet Terzi’yi ve 12 yeni futbolcuyu kadromuza kattık. Yeni sezonda tabiki başarıyı hedefliyoruz. Ancak fair-play ruhunun ön planda olması tek arzumuz” dedi.

TERZİ: “BU AİLEDE OLMAKTAN GURURLUYUM”

4 yıl aradan sonra yeniden Subatanspor’u çalıştıracak Ahmet Terzi, “Gururlu ve mutlu olduğumu söyleyebilirim.  3 yıl önce çalıştırdığım dönemde maden ocaklarından çıkarak idmana gelen futbolcularla idmana çıktık. Bu durumu her platformda söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Bu nedenle  tekrar bu ailede olmanın gururunu yaşıyorum. Tabi 30’uncu senemizi yaşıyoruz. Bu yılda camianın beklentileri var. Önce Play-Off’u hedefliyor ve ardından şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Subatanspor’un transfer ettiği isimler şunlar;

Nevzat Bodur (Cezaevispor), Erdem Karakuş (Cezaevispor), Muhammet Tohumcu (Hendek Gençlikspor), Kürşat Cebeci (Kelkitspor), Akın Kaçmak (Polisgücüspor), İsmail Demir (Polisgücüspor), Okan Kurum (Zonguldak Belediyespor), Sezer Kurum (Tepebaşıspor), Emre Kurum (Kozlu Taşkömürüspor), Can Kefeli (Karadonspor), Ufuk Koçaklı- Devrek Belediyespor), Barış Kaçmak (Ontemmuzspor)