Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bugün kendi tesislerinden ayrılarak ikinci etap kampı için Bolu’ya hareket etti. Zonguldak Kömürspor teknik patronu Şenol Demir, Bolu kampı öncesinde açıklamalarda bulundu

 Teknik Patron Şenol Demir, transfer çalışmalarının devam edeceğini söyleyerek, Bolu kampında 4 veya 5 hazırlık maçı yapacaklarını değindi. Demir ayrıca Karabükspor’dan transfer ettikleri genç oyuncu Berkay Ünlünün eski öğrencisi olduğunu ve Zonguldak Kömürspor’a katkı sağlayacak bir oyuncu olduğunu söyledi.

“İlk etap kampında istediğimiz aldık”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, Kızılcahamam’da yaptıkları ilk etap kampının iyi geçtiğini söyleyerek, “Kızılcahamam’da yaptığımız birinci etap kampı iyi geçti. Aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Onlarda iyi bir kaynaşma sağladı. Hazırlık maçları yaptık. Skor olarak belki istediğimiz alamadık ama oyun olarak istediğimiz aldık. Hazırlık maçlarında zaten skor önemli değildir. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”

“Bolu kampında 4 veya 5 hazırlık maçı yapacağız”

 Bolu kampında hazırlık maçları yapacaklarını ifade eden teknik patron Şenol Demir, “Bolu kampında 4 5 tane daha hazırlık maçı yapacağız.  Bolu kampında aramıza yeni katılan oyuncularımız olacak. Genç oyuncular katılacak. Transferler devam edecek. 3 4 tane daha oyuncu almayı planlıyoruz düşüncemiz bu ”dedi.

“Berkay takıma katkı sağlayacak bir oyuncu”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, yeni transfer Berkay’ın eski öğrencisi olduğunu söyleyerek, “Berkay benim altyapıdan öğrencim. Daha önce U19-U21 takım kaptanlığı yaptı. Genç bir oyuncumuz. Bize verimli olacağını düşündük ve kadromuza kattık. İnşallah o da bizleri mahcup etmeyerek elinden gelen mücadeleyi verecek. İyi bir oyuncu. Kadromuza katık. Bugünde sabah sağlık kontrollerinden geçti ve Bolu’da yağacağımız ikinci etap kampına dahil oldu ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM