Bayatspor’u 4-0 yenen Alaplı Belediyespor, puanını 41 yaparak liderliğini sürdürdü

41 KERE MAŞALLAH

Süper Amatör Ligin yenilgisiz lideri Alaplı Belediyespor, şampiyonluk yolunda önüne geleni deviriyor. 15’inci haftada Bayatspor’u konuk eden mavi-sarılı takım, 4-0’lık galibiyetle 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla puanını 41 yapan Alaplı,  son 7 haftaya en yakın takipçisi Gelikspor’un 6 puan önünde lider girdi.

******
Süper Amatör Lig’de 15’inci hafta maçları geride kaldı. Haftalardır ligin zirvesine demir atan şampiyonluğun en güçlü adayı Alaplı Belediyespor, yenilmezlik serisini sürdürdü. 15’inci hafta mücadelesinde ligin son sırasında yer alan zayıf rakibi Bayatspor ile karşılaşan mavi-sarılı takım, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 41 yapan Alaplı Belediyespor, zirvedeki hegemonyasını devam ettirdi.  Liderliğini ve yenilmezliğini sürdüren Gökmen Başoğlu ve öğrencileri,  en yakında takipçisi Gelikspor’un 6 puan önünde haftayı kapattı. Son 7 haftaya girilen ligde, puan farkı avantajını sürdüren mavi-sarılı takım, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Gelikspor’un takibi sürüyor

Lig ikincisi Gelikspor, şampiyonluk yarışından kopmamak adına 15’inci haftada önemli bir galibiyet aldı. Son haftaların formda takımı Kozlu Belediyespor’u 3-0 yenen Gelikspor, puanını 35 yaptı ve lider Alaplı’yı takibini sürdürdü.  Şampiyonluk şansı halen olan Akınspor, Polisgücüspor’u 2-0 yenerek puanını 32 yaptı. Play-Off mücadelesi veren Kilimli Belediyespor ile alt suıralardan kurtulma mücadelesi veren Kepez arasından 90 dakika 1-1 sona erdi. Haftanın en gollü galibiyeti Gökçebeyspor ile Çaycumaspor arasında yaşandı. Mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

İstasyon’dan kritik galibiyet

Kümede kalma mücadelesi veren İstasyon Gemicilerspor, 15’inci haftada kritik bir galibiyet aldı. Haftaya 10 puanla 10’uncu sırada giren istasyon Gemicilerspor, Çaydeğirmeni Belediyespor’u 3-2 yendi.  İstasyon Gemicilerspor, kümede kalma yolunda hayati bir galibiyet alırken, Çaydeğirmeni 18 puanda kaldı.

TOPLU SONUÇLAR

Kepez Çaylıoğluspor-Kilimli Belediye:  1-1

Polisgücüspor-Akınspor:  0-2

Gökçebeyspor-Çaycumaspor:  3-3

İstasyon Gemicilerspor-Çaydeğirmeni:  3-2

Gelikspor-Kozlu Belediyespor:  3-0

Alaplı Belediyespor-Bayatspor:  4-0

HAFTANIN MAÇLARI

Alaplı Belediye-Gökçebeyspor

Çaycumaspor-Polisgücüspor

Akınspor-Kepez Çaylıoğluspor

Kilimli Belediyespor-Gelikspor

Kozlu Belediye-İstasyon Gemiciler

Bayatspor-Çaydeğirmeni