Bölgesel Amatör takımı Ereğli Belediyespor’un teknik patronu Ufuk İskender, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Hendekspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ereğli Belediyespor teknik patronu Ufuk İskender, Hendek maçında bir çok hakem hatasıyla karşılaştıklarını söyleyerek, bunlara rağmen sezon sonunda tüm maçlarını kazanarak 58 puanla şampiyon olacaklarını söyledi.

“Hendek maçında hakem hatalarıyla karşılaştık”

Ereğli Belediyespor’un teknik direktörü Ufuk İskender,”Hendek maçında inanılmaz hakem hataları ile karşı karşıya geldik. Hakem arkadaşlarımız 4 ofsayt pozisyonunu görmedi. Maçtan sonra da hakem arkadaşlarımız yanıma gelerek bende pozisyonlar için özür diledi. Ama ben yine söylüyorum 10 dakika daha oyun devam etse maçı kazanabilirdik”dedi.

“İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık”

Oyun olarak istedikleri oyuna sahaya yansıtmaya başladıklarını ifade eden İskender,”Oyun olarak istediğimiz oyunu Hendek maçında sahaya yansıttık. Ancak sonuca gidemedik. Bunun meyvelerini de almaya başlayacağız. Biz iyi bir takımız. Oturmuş bir kadromuz var. Şuanda 22 puanımız var. Ben yine söylüyorum bundan sonra ki maçlarımızın hepsini kazanarak 58 puanla şampiyon olacağız. 
Başarı transferle değil takım olunca geliyor. Her zaman bize sonuna kadar destekleyen taraftarımıza ve yönetimimize teşekkür ediyoruz. İnşallah sezon sonunda  hakettiğimiz şampiyonluğu elde edeceğiz”diye konuştu.

Emre Can BAYRAM