Hakan Ateş, 2010 yılında formasını giydiği Devrek Belediyespor’a transfer oldu

 

6 YIL SONRA YENİDEN

 

Zonguldak Belediyespor ile yollarını ayıran Hakan Ateş, 2010 yılında formasını giydiği Devrek Belediyespor ile anlaştı. Ateş, bu transferi facebook hesabından duyurdu.

 

************

 

 Zonguldak’ın en tecrübeli ve  başarılı futbolcuları arasında yer alan 34 yaşındaki stoper oyuncusu Hakan Ateş, yeni adresini sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Ateş, facebooktan yaptığı açıklamada ‘Yeni adresim Devrek Belediyespor’ dedi.

18 YILLIK BAŞARILI KARİYER

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Belediyespor forması giyen ve takımın Süper Amatör Lig’de gösterdiği başarılı performansa tecrübesi ve oynadığı futbol katkı sağlayan Hakan Ateş, 2010 yılında formasını giydiği kulübe geri döndü. Terakkispor’da 1998 yılında futbola başlayan Hakan Ateş, 18 yıllık kariyerinde Zonguldak’ın köklü kulüplerinde forma giydi.  Kozlu Belediyespor, Zonguldak Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Devrek Belediyespor, Alaplı Belediyespor, Asmaspor’da görev alan Hakan Ateş, bir dönem kariyerini il dışında sürdürdü.  2006 yılında Manavgat Belediyespor’da futbol oynayan Hakan Ateş, 1 sezonun ardından yeniden Zonguldak’a döndü. 34 yaşındaki başarılı stoper, oynadığı her takımlara büyük katkılar yaptı

 

Emre Can BAYRAM

 

**** Geçtiğimiz sezon Zonguldak Belelediyespor’da başarılı bir grafik çizen Hakan Ateş, takımının Play-Off’a yükselmesine büyük katkısı oldu.