Kozlu Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige yükselmek için baraj maçı oynayacak Asmaspor’da Antrenör Cahit Terzi, “Yaklaşık 2 aydır idman yapmadık.  Bu açığı kapatacağız ve Asmaspor’u onurlu bir şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

******************

 

Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğu son maçta kaçırmasının ardından statü gereği Kozlu Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lige yükselmek için baraj maçı oynayacak Asmaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Zonguldak Kömürspor’un şampiyonluğu kaçırmasıyla Bölgesel Amatör Lig umudunu baraja bırakan Asmaspor, 2 aylık sürenin ardından yeniden toplandı.

Kırmızı-siyahlı takım, Antrenör Cahit Terzi yönetiminde dünkü idmanı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirdi.

“KAÇAN ŞAMPİYONLUĞA ÇOK ÜZÜLDÜK”

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antrenör Cahit Terzi, sözlerine Zonguldak Kömürspor’un kaçan şampiyonluğu hakkında başlayarak, “İlk olarak kendimizden çok Zonguldak Kömürspor’a üzüldük. Zonguldak halkının büyük halleri vardı son maça kadar, o hayaller yıkıldı. Bu demek değildir ki hayaller bitti, hayat devam ediyor. İnşallah Zonguldak toparlanıp seneye hak ettiği 3’üncü Lige yükselir. Zonguldak tarihinde eşi benzeri olmayan seyirci topluluğu, insanlar maçtan sonra üzüldü hatta ağladı. Zonguldak son maçta kenetlendiği göstermişti. Zonguldak Kömürspor bu işi başarabilecek güçte” dedi.

“ONURLU BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Kozlu Belediyespor ile oynanacak baraj maçı hakkında görüşlerini söyleyen Terzi, Zonguldak Kömürspor çıkamayınca satatü gereği oynayacağımız baraj maçının hazırlıklara başladık. Kozlu Belediyespor’la bir final maçımız var. Takım olarak şuan hazır değiliz. İki aya aşkın süredir antrenman yapmıyoruz. Biz tekrar toparlanıp son final maçını oynayıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Oyuncu kalitesi olarak üst düzey bir farkıyız yok. Kozlu Belediyespor maç kondisyonu, hazır olmaları çok büyük avantaj rakip için. Bizde bu açığı kapatmak için 2 haftalık bir süremiz var. Bu süreyi iyi değerlendirip Asmaspor’u onurlu bir şekilde temsil etmek istiyoruz.  Kozlu Belediyespor kuvvet olarak hazırlık anlamında bizden çok öndeler. Biz açık kapatma konusunda antrenmanlıyız, sezon başında geriden gelerek Şampiyonluğu alarak ta gösterdik. Kanımızın son damlasına kadar mücadelemizi göstereceğiz” ifadesini kullandı. Eren ARSLANYILMAZ