Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Aygün, İskenderunspor galibiyeti sonrası, ligde kalma adına önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Aygün, son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek,“2 hafta sonra hak ettiğimiz yer olan 3’üncü ligde kalacağız” dedi.

 

********************

 

Kilimli Belediyespor’da İskenderunspor galibiyetinin sevinci hakim. Son 3 haftaya girilirken, düşme potasının tam içinde olan sarı-siyahlı takım, saha ve seyircisi önünde aldığı İskenderunspor galibiyetiyle potanın bir puan ve bir basamak önünde 16’ncı sıraya yerleşti.

Bu galibiyetle biraz olsun soluk alan temsilcimizde kalan 2 hafta çok önem arz etmekte. Tehlikenin daha geçmediğinin farkında olan Kilimli Belediyespor’da Kulüp Başkanı Engin Aygün, yine de önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Takımı ligde tutmak adına kolları sıvayan Engin Aygün, İskenderun maçında takımlarını yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür etti.

Engin Aygün, son düdüğe kadar mücadele edeceklerini söyleyerek, “Hafta sonu geçekten önemli bir maç oynadık. Rakibimiz ligde artık son demlerini yaşarken inanılmaz bir şekilde mücadele etti. Bunun böyle olacağının farkındaydık. Futbolcularımda elinden gelenin en iyisini yaparak önemli bir galibiyet aldılar. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ediyorum. Biz bu ligi hak ediyoruz. Zor günlerde geçirsek son düdüğe kadar insanüstü bir mücadele örneğiyle hak ettiğimiz yerde kalacağız” dedi.

 

Oyuna girdikten sonra Kilimli Belediyespor’u öne geçiren golü atan ve performansıyla galibiyete katkı yapan Harun Sürücü, gol atmanın mutluluk verici olduğunu belirterek, “Golü ben atmış olabilirim fakat, biz bir ekibiz ve golü sadece bana mal etmek doğru değil. Golü ben değil tüm takım attı. Umarım galibiyetimiz bununla sınırlı kalmaz ve önümüzdeki 2 kritik haftada maçlarımızı kazanır ligde kalırız. Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ