Zonguldak’ta düzenlenen Kuruluşlar arası Masa Tenisi İl Birinciliği’nde şampiyon olan Milli Eğitim Takımı, kupayı Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’e takdim ettiler. Özbek, “Marmaris’te bizleri en iyi şekilde temsil edeceğizinizi biliyoruz kupayı alıp gelin” dedi.

 

 

**************

 

Zonguldak’ta 20-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ‘Kuruluşlar arası Masa Tenisi İl Birinciliği’nde şampiyon olan Milli Eğitim Takımı, şampiyonluk kupasıyla İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’i makamında ziyaret ettiler. Bu şampiyonlukla Zonguldak’ı 6-9 Haziran tarihleri arasında Marmaris’te düzenlenecek Kuruluşlar arası Masa tenisi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek, masa tenisi takımı, dünkü ziyarette ayrıca Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek’ten destek talebinde bulundu.

Milli Eğitim Takımında İdareci İlkay Özgümüş, sporcular Muammer Kural, Osman Yılmaz, Burak Yalın, Murat Hut ve Adem Uzun yer alıyor.

 

Kazandıkları bu başarıdan dolayı takıma teşekkür eden ve desteğe hazır olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, “Bu kupanın büyük bir önemi var. Aynı zamanda hocalarımızın yetiştirdiği sporcularda Türkiye 3’üncüsü olarak Zonguldak’a ve bizlere gurur yaşatmışlardır.  Görüyoruz ki öğretmenden öğrenciye sirayet eden bir başarı alışkanlığı var. Hocalarımızda inşallah Marmaris’te bizleri en iyi şekilde temsil edecekler. Kupayı alıp gelirler. İlimizi Ülkede tanıtmış olurlar. Emeklerinden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Turnuvada Milli Eğitim Takımı kaptanı Muammer Kural, “10 kuruluş takımı vardı. Bizde milli eğitim takımı olarak katıldık ve sene başından beri iyi hazırlandık.  Hedefimiz şampiyon olmaktı ve bunu da arkadaşlarımızla başardık. İl de kuruluşlar arasında şampiyon olduk.  Arkadaşlarımızla bu başarının aynısı Marmaris’te tekrarlamak ve kupayı almak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Eren ARSLANYILMAZ