İskenderunspor’u yenerek rakibini ateşe atan ancak ligde kalma adına altın değerinde 3 puan kazanan Kilimli Belediyespor’da Teknik Direktör Orhan Cinemre, küme düşmemek için son maça kadar mücadele edeceklerini söyledi.

 

**************

 

 

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta hayati maçlardan birinde saha ve seyircisi önünde İskenderunspor’u konuk eden Kilimli Belediyespor, karşılamayı zorda olsa 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Aldığı galibiyetle rakibi İskendersunspor’u liglerin bitimine 2 hafta kala düşüren sarı-siyahlı takım, kendini küme düşme potasından uzaklaştırdı. Temsilcimiz, Düşmeme mücadelesi verdiği Trabzon Kanuni’nin haftayı beraberlikle kapatması nedeniyle 35 puanla 15’inci sıraya çıktı ancak son 2 haftada tehlikeyi yakından hissediyor.

İskenderunspor 1967’yi 2-1’le geçen ve altın değerinde 3 puanın sahibi olan Kilimli Belediyespor’da Teknik Direktör Orhan Cinemre maçla ilgili konuştu. Cinemre,  İskenderun galibiyetiyle moral bulduklarını söyleyerek, “Final haftalarını yaşadığımız bu günlerde her maç biizm adımıza çok önemli. İskenderunspor maçı da önemli bir maçtı. Son 3 haftada kala İskenderunspor karşısında kaybedeceğimiz puan yada puanlar belki de bizi küme düşürecekti. Ama kazandık ve bu galibiyetle umutlarımızı son 2 haftaya taşıdık.  Galip geldiğimiz için mutlu ve moralliyiz. Ligde kalma adına mücadelemizi son maça kadara sürdürecek ve takımı ligde tutacağız” dedi.                      Eren ARSLANYILMAZ

 

Gün ve saatte değişiklik

 

Spor Toto 3’üncü Ligde maçların başlama saati değişti. Yaz saati uygulamasına geçildiğinden geçtiğimiz haftalarda 1 saat ileri alınarak 14.30’da başlayan karşılaşmalar, 33’üncü haftadan itibaren 15.30’a alındı. 1 saat daha ileri alınarak 15.30’da başlayacak maçların sadece 2’nci Gruba geçerli tarihi de değişti. Temsilcimiz Kilimli Belediyespor’un deplasmanda Hacettespor ile oynanacağı maç dahil 2’nci Grup’ta tüm karşılaşmalar 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak.