8’İNCİ SEZONUNA ‘EVET’ DEDİ

Zonguldak Kömürspor’da efsane olma yolunda ilerleyen savunmacı Burak Et, kırmızı-lacivertli takımla yeniden anlaştı. Başkan Süleyman Caner ve genel kaptan Hakan Hürfikir ile masaya oturan Burak, kırmızı-lacivertli takımda 8’inci sezonuna ‘evet’ dedi.

****************                         

Dile kolay tam 7 yıldır Zonguldak Kömürspor forması giydi. Bu süre zarfında ‘dalya’ diyerek aynı zamanda 2 kez şampiyonluk yaşadı.  2010 yılında Zonguldak Kömürspor’a transfer olan sağ bek Burak Et’ten bahsediyoruz. Kırmızı-lacivertli takımda 7 sezon başarıyla yer döken savunma oyuncusu Burak Et, Zonguldak Kömürspor’la nikah yeniledi.

Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Dün dış transferde stoper Şevket Güngör, iç transferde kaleci Osman Kurtuldu’yu  kadrosuna katan kırmızı-lacivertli takım, bugünde  adı Zonguldak Kömürspor ile özdeşleşmiş başarılı oyuncu Burak ile anlaştı. Zonguldak Kömürspor yönetimi, sözleşmesi mayıs ayı itibariyle sona eren futbolcu ile  kulüp binasında bir araya geldi. Görüşmede Kulüp Başkanı Süleyman Caner, genel kaptan Hakan Hürfikir ve teknik direktör Şenol Demir yer aldı.   Kırmızı-lacivertli takımın kurmayları, 29 yaşındaki sağbek ile yaptığı görüşmede  her konuda anlaştı. Burak Et, kulüp binasında düzenlene imza töreni ile kendisini  yeniden kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

2010 yılında Galataspor’dan gelen Burak Et, kırmızı-lacivertli takımda 8’inci sezonunu yaşayacak.