Çaycumaspor, son dakika golüyle Ontemmuzspor’u 3-2 yendi 

90+GALİBİYET 

Ontemmuzspor ile Çaycumaspor arasındaki 10’uncu hafta mücadelesi nefes kesti. Tam 5 gole sahne olan müthiş mücadelede kazananı son dakika golü belirledi. Öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşen Çaycumaspor, bitime 8 dakika kala önce beraberliği ardından ise 90’da galibiyeti buldu. 

*********

 

Dedeman Süper Amatör Lig’in 10’uncu haftası nefes kelen bir düelloya sahne oldu. Üst sıraları hedefleyen Ontemmuzspor ile Çaycumaspor arasında nefes kesen 90 dakikayı Çaycumaspor 3-2 kazandı.

İLK YARIDA TEK GOL

Yakaladığı yenilmezlik serisiyle Play-Off potasında kendine yer bulan Çaycumaspor, dün Fener Sahası’nda Ontemmuzspor’un konuğu oldu. Haftaya 15 puanla 5’inci sırada giren Çaycumaspor, rakibi karşısında maça iyi başladı. İlk yarıda maçın kontrolünü elinde bulunduran Çaycumaspor, 32’de Kenan’ın golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İKİNCİ YARI NEFES KESTİ

İkinci yarı rüzgar tersine esti. Toparlanan Ontemmuzspor, 2 dakika arayla 2 gol bularak skor avantajını eline aldı. 51’de Yasin Topuz’la eşitliği yakalayan Ontemmuzspor, 53’üncü dakikada penaltıdan Mahir’in golüyle 2-1 öne geçti. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçın son bölümleri nefes kesti. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde Kenan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek beraberliği sağladı: 2-2 Çaycumaspor adına maçtaki son sözü 90+2’nci dakikada Okan Gemicioğlu söyledi: 2-3 Çaycumaspor bu sonuçla yenilmezlik serisini 4 maça çıkarırken puanını 18 yaptı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kenan’dan alkışlanacak hareket

 

Kenan Bökrü, 2 golle yıldızlaştığı maçta gönülleri de fethetti. Çaycumaspor’un 2-1 yenilgisiyle devam eden mücadelede kendisine ceza sahası içinde yapılan harekete Osman Yılmaz penaltı verdi. Kendisine müdahalenin olmadığını söyleyen Kenan, hakemi penaltı kararından döndürdü.  Beden Eğitimi öğretmeni olan Kenan, eğitimci kimliğine yakışır hareketiyle taraflı-tarafsız her kesin takdirini kazandı.