Forvet Adem Gezici ile anlaşan Ereğli Belediyespor’a Geredespor kulübü sorun çıkartıyor

ADEM GEZİCİ ‘EVET’ DEDİ

 

Geredespor ile yollarını ayıran Adem Gezici’yi renklerine bağlama konusunda futbolcu ile her konuda anlaşan Ereğli Belediyespor, Kulüp yönetimini ikna aşamasında.  Geredespor yönetimini ikna turunda olan eflatun-beyazlı takım, mutlu sona çok yakın.

**********

Adem Gezici aşkı yeniden alevlendi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ereğli Belediyespor, transferde hareketli günler yaşıyor. Şuna kadar 3 transferde mutlu sona ulaşan eflatun-beyazlı takım, forvet bölgesi için yoğun bir çalışma harcıyor. Geçtiğimiz günlerde Geredespor ile ayrılan forvet Adem Gezici’yi transfer listesine alan Ereğli Belediyespor, kulübü Geredespor’un transfere sıcak bakmaması üzerine bu transferi rafa kaldırmıştı.  

ROTA YENİDEN ADEM

Antrenör Ercan Yaman’ın raporu doğrultusunda hareket eden  Eflatun-beyazlı kulüp  Yaman’ın forvete acilen transfer yapılması gerektiğini söylemesi üzerine rotasını bir kez daha Adem Gezici’ye çevirdi.

GEREDE İLE SIKI PAZARLIK

Futbolcu ile görüşme yapan Eflatun-beyazlı yönetim, Adem ile her konuda anlaşmaya varsa da lisansı Geredespor’da olduğu için dün akşam saatlerinde Geredespor yönetimiyle sıkı bir pazarlığa girdi. Gazetemizin baskıya girdiği sırada halen süren görüşmeler neticesinde transferin tam olarak resmiyet kazandığını söylemiyoruz. Ancak bir gerçek var oda; Adem Gezici’nin transfere ‘evet’ demesi… Geredespor yönetimi ile anlaşıldığı takdirde, Ereğli Belediyespor yönetimi resmi açıklamayı yapacak. Bu açıklamanın bugün ve yarın olması beleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ

Sezon başında transfer olduğu Geredespor’dan ayrılan  35 yaşındaki forvet Adem Gezici, Geredespor’da 10 maça çıktı ve bu maçlarda 6 gol kaydetti.