TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki 3.000 kişilik kapalı tribün inşaatı devam ediyor. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, dün kapalı tribün inşaatında incelemelerde bulanarak, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kapalı tribünlerin 10 Eylül’e yetişmesinin zor olduğunu söyleyerek, yetişmesi için yetkililerle görüşmelerde bulanacağını vurguladı.

“Kapalı tribünlerin yetişmesi için yetkili arkadaşlarla görüşeceğim

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,  kapalı tribünlerin 10 Eylül’e yetişmesinin zor olduğunu söyleyerek, “Ben sadece Bayram öncesi yapılacak işlerin biran önce bitmesi yönünde geziyordum. Fener’den başladım. Kapalı tribün inşaatını da ki son durumu merak ediyordum. Görüyorsunuz ki kapalı tribünlerin şuan ki durumu sıkıntılı. Kapalı tribün inşaatının hızlı bir şekilde bitmesi yönde yetkili arkadaşlarla ve Beden Terbiyesinde ki arkadaşlarla görüşeceğim ”dedi.  

“Kömürspor uzun zaman sonra seyircisine kavuşacak”

Zonguldak Kömürspor’un uzun zaman sonra seyircisine kavuşacağını ifade eden Akdemir, “Zonguldakspor’un gitmediğim maçı kalmadı. Zonguldak halkı ve Zonguldakspor taraftarı Zonguldak Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda maç oynamasını heyecanla bekliyorlar. Zonguldak Kömürspor bu sezon kendi sahasında seyircisine kavuşacak. İnşallah kapalı tribünler yetişecek ve Zonguldak Kömürspor kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alacak. Spor ile ilgili çalışmalarda Zonguldak halkı da çok duyarlı.”

Emre Can BAYRAM